ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας μια ευχάριστη και ξεχωριστή νότα στο χώρο της Παιδείας !!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | |
Μουσικό Σχολείο Αργολίδας μια ευχάριστη και ξεχωριστή νότα στο χώρο της Παιδείας !!!
Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός που σηματοδοτεί την έναρξη των δραστηριοτήτων για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας. Έτσι συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από το πρώτο κουδούνι που συγκέντρωσε τους πρώτους 19 μαθητές το 2009 από όλη την Αργολίδα . Από τότε κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι για να βρει το 2017 , 220 μαθητές να αποτελούν το δυναμικό του Σχολείου.

Το κτήριο του Μουσικό Σχολείο Αργολίδας είναι κληροδότημα του αείμνηστου Ιωάννη Καραμάνου και εδρεύει στην Προσύμνη (Δήμος Άργους Μυκηνών) . Από την ίδρυσή του αποτελεί μια αξιόλογη σχολική μονάδα στο χώρο του Πολιτισμού, της Κουλτούρας και της Παιδείας, αφού έχει κερδίσει την αγάπη και τις εντυπώσεις όλης της Αργολίδας που μέσα σε αυτή δραστηριοποιείται σαν ζωντανό κύτταρό της.
Για πρώτη φορά η φετινή χρονιά ξεκινάει με την συγκρότηση τριών τμημάτων στην Α Γυμνασίου, αποτελούμενα από 24 μαθητές ανά τμήμα.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό. Ο παπα- Κώστας , ιερέας της ενορίας, τέλεσε την Ακολουθία και ευχήθηκε στους μαθητές/τριες, γονείς, κηδεμόνες, επισήμους και εκπαιδευτικούς καλή χρονιά.
Την τελετή του Αγιασμού τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Χρήστος Πετσέλης ,ο Πρόεδρος του Τ.Δ Προσύμνης κ. Γιώργος Μπινιάρης , το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας γονείς, κηδεμόνες κ.άλ.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων μαθητών με τα χρηματικά βραβεία ΄΄Κωνσταντίνος Τσιριγώτης΄΄ προς τιμήν του Κωνσταντίνου Τσιριγώτη Έλληνα επιχειρηματία που κατάγεται από την Προσύμνη και δραστηριοποιείται στον Καναδά, ήταν ο εμπνευστής αυτής της βράβευσης που καθιερώνεται στη συνείδηση των καθηγητών, των μαθητών αλλά και των γονέων.
Στόχος για το άμεσο μέλλον αποτελεί η ενεργειακή αναβάθμιση του υπάρχον κτιρίου και η ανέγερση νέας σχολικής πτέρυγας που θα στεγάσει το Λύκειο καθώς και μια ευρύχωρη σύγχρονη και λειτουργική αίθουσα εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές/τριες την διεύθυνση ,το εκπαιδευτικό προσωπικό , τους γονείς που με την επιλογή και την ενεργή παρουσία τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ύπαρξη και το έργο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

για το Δ.Σ η Γενική Γραμματέας
Τσακνή – Κουικόγλου Μαριάννα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ