ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πλεύση Ελευθερίας: "Πλειστηριασμοί, ηλεκτρονικοί και μη: Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε, πολιτικά, κινηματικά και νομικά"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
"Πλεύση Ελευθερίας":  Πλειστηριασμοί, ηλεκτρονικοί και μη: Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε, πολιτικά, κινηματικά και νομικά
 Οι παράνομες συλλήψεις στο Άργος και η διαρκώς αυξανόμενη παρουσία αστυνομίας και ΜΑΤ στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, όπου οργανώνονται κινηματικές δράσεις κατά των πλειστηριασμών, δείχνουν καθαρά το δρόμο που έχει επιλέξει η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα: Το δρόμο της πλήρους υποταγής στους τραπεζίτες και τους δανειστές, που αφού έχουν εξασφαλίσει πια την παράδοση της δημόσιας περιουσίας από τη σημερινή δουλοπρεπή κυβέρνηση, έχουν βάλει στο στόχαστρο την ιδιωτική περιουσία και απαιτούν άμεσα να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί.



Ήδη διαφαίνεται ότι οι αντιδράσεις εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε κάθε επίπεδο, ακόμα και από τη μεγάλη πλειοψηφία των συμβολαιογράφων, έχουν καθυστερήσει αρκετά την εφαρμογή τους. 

Αυτός είναι και ο λόγος που η κυβέρνηση Τσίπρα σκληραίνει τη στάση της απέναντι στα κινήματα, επιχειρώντας πανικόβλητη να λειτουργήσει άμεσα και το υπάρχον σύστημα. Την ίδια ώρα επιχειρεί με κατάφωρες παρανομίες από άλλες εποχές, όπως η κατάτμηση και απευθείας ανάθεση «έργων», αλλά και με καινοτόμες αυθαιρεσίες, όπως η νομοθετική παρέμβαση στο νομικό καθεστώς των συμβολαιογραφικών συλλόγων, να επισπεύσει τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες τους και θα προχωρήσουν σε ακόμα πιο βίαιη καταστολή των κινημάτων για να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους.

Να είναι κι εκείνοι βέβαιοι ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε σε κάθε μέτωπο, πολιτικό, κινηματικό και νομικό και θα ματαιώσουμε τα σχέδιά τους.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ