ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημητρίου Παπαδημητρίου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. | |
Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημητρίου Παπαδημητρίου στην Αργολίδα
 Από το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Γκιόλα, Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας γίνεται γνωστό ότι αύριο, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, την Αργολίδα θα επισκεφθεί ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου.

Ο κ. Υπουργός το πρωί θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτριο Καμπόσο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Αναστάσιο Χειβιδόπουλο προκειμένου συζητηθούν τα ζητήματα της Αργολίδας και να ανταλλαχθούν απόψεις και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολούθως ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στο Επιμελητήριο Αργολίδας όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Φώτιο Δαμούλο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Το μεσημέρι ο κ. Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ (ώρα 14:30) και θα ακολουθήσει συζήτηση στον ίδιο χώρο (ώρα 15:30) με επαγγελματικούς και τουριστικούς φορείς της περιοχής (Ο.Ε.Β.Ε., Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπλίου και Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού) με σκοπό να συζητηθούν αναπτυξιακά θέματα του Νομού Αργολίδας.

Το απόγευμα ο κ. Δ. Παπαδημητρίου θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2017.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ