ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ναι στην Ειρήνη και στην Ενότητα από το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. |
Ναι στην Ειρήνη και στην Ενότητα από το Ναύπλιο
 Με επίκεντρο το Ναύπλιο, ο Δήμος Ναυπλιέων και η Unesco Hellas εόρτασαν την Παγκόσμια ημέρα της Ειρήνης, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.


Αυτή την χρονιά οι εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στο παιδί και Ειρήνη.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρενέβη Ιντερνετικά μέσω Σκάιπ λόγω της επίσκεψής του στην Κορνστάνδη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Από το Ναύπλιο απόψε γινόμαστε όλοι μια φωνή και μια γροθιά και λέμε ναι στην ειρήνη και στην ενότητα. Στην ειρήνη και στην ενότητα των λαών και των εθνών. Με επιμονή και υπομονή να παλέψουμε για να μην μείνει μήνυμα, αλλά να γίνει συνείδηση όλων ότι η ειρήνη είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην πρόοδο και τη δημιουργία Στην ευημερία και στην προκοπή. Στη χαρά και στην ευτυχία».

Η ημέρα εορτάζεται από τα Ηνωμένα Έθνη ως μια ημέρα μη βίας και κατάπαυσης του πυρός, προσκαλώντας όλα τα έθνη και τους ανθρώπους να τιμήσουν την παύση των εχθροπραξιών στη διάρκεια της Ημέρας, και με διάφορους άλλους τρόπους να τιμήσουν την Ημέρα μέσω της εκπαίδευσης και της συνειδητοποίησης σε θέματα σχετικά με την ειρήνη.

Ως Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστούμε εγκάρδια, την Πρόεδρο της Ελληνικής εθνικής επιτροπής της UNESCO κα. Μαρία-Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου – Τζιτζικώστα, την Πρόεδρο Ομίλου UNESCO Αργολίδας, πρόεδρο του Κέντρου Ευρωπαϊκών μελετών και σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» Δρ. Μαίρη Μαρούλη - Ζηλεμένου, τον τ. διπλωμάτη, MA,MBA, αντιπρόεδρο Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας», Αναστάσιο Βαρελά, την Διευθύντρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και συγγραφέα κα. Κλοκώνη Ιλεάνα, το Ίδρυμα PeaceJam καθώς επίσης τον Παραολυμπιονίκη Παύλο Μάμαλο, την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κα. Ελένη Παναγιωτοπούλου, τους αθλητές Rugby με αμαξίδια, τους εκατοντάδες μαθητές από διάφορα σχολεία της χώρας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αργολίδας για την συμβολή τους στην εκδήλωση .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ