ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Απάντηση του Προέδρου του Α.Ο Ποσειδώνα Πόρου στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. | |
Απάντηση του Προέδρου του  Α.Ο  Ποσειδώνα Πόρου στον  Πρόεδρο  της  ΕΠΣ  Αργολίδας
Κύριε Πρόεδρε
λύπη μου προκάλεσαν οι δηλώσεις που κάνατε για το σωματείο Α.Ο. Ποσειδώνας Πόρου που τυχαίνει να είμαι Πρόεδρος καθώς και οι απρεπείς χαρακτηρισμοί σας στο πρόσωπό μου. 

Κύριε Πρόεδρε νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει ότι είσαστε Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας από τον μήνα Απρίλιο και ότι δεν βρίσκεστε σε προεκλογική περίοδο. Όλα τα σωματεία της Αργολίδας και αυτά που σας ψήφισαν αλλά και αυτά που σας αρνήθηκαν την ψήφο τους, σας έχουν αποδεχθεί σαν Πρόεδρο. Εσείς όμως με τις θέσεις που παίρνετε δείχνετε ότι δεν το έχετε καταλάβει ακόμη και διαχωρίζετε τα σωματεία σε ημέτερα και μή.

Κατηγορείτε το σωματείο μας γιατί έκανε ένσταση για ΄΄αντικανονική διεξαγωγή΄΄ του αγώνα με τον Αστέρα Δρεπανιακό στις 23/9/ 2017. Ποιά είναι η παρανομία που κάναμε και μας κατηγορείτε δημόσια και προδικάζετε μάλιστα και το αποτέλεσμα της ένστασης, πράγμα που αποδεικνύει ότι έχετε άγνοια των Νόμων (άρθρο 84 παρ. 9α και 9β του Αθλητικού νόμου).

Κύριε Πρόεδρε, οι δηλώσεις σας είναι το προπέτασμα καπνού για να καλύψετε την μέχρι σήμερα αδράνεια σας, στο θέμα των αδειών Λειτουργίας των γηπέδων, που ανέδειξε η ένσταση του σωματείου μας. Φταίει το σωματείο μας γιατί εσείς δεν ενδιαφερθήκατε κε Πρόεδρε να αδειοδοτηθούν τα γήπεδα της Αργολίδας από τον Ιούνιο και να μην υπήρχε κανένα πρόβλημα σήμερα που καλείτε τα σωματεία να πάρουν πάνω τους την ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων. Ποιός Πρόεδρος θα πάρει την ευθύνη διεξαγωγής αγώνα δίχως άδεια? Γνωρίζετε τις συνέπειες από τον τραυματισμό ενός αθλητή σ΄ εναν αγώνα δίχως άδεια.

Εμείς δεν θα ΄΄ρισκάρουμε ούτε θα διακινδυνέψουμε την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας σε γήπεδα που δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις όπως ορίζει ο Νόμος.

Προσπαθείτε με τις ενέργειες σας αυτές κε Πρόεδρε να κάνετε συνένοχους όλους τους Προέδρους των σωματείων της Ένωσης αντί να τρέξετε με νόμιμες ενέργειες να αδειοδοτηθούν τα γήπεδα. Το σωματείο μας κε Πρόεδρε έχει φροντίσει και άδεια λειτουργίας να έχει και άδεια διεξαγωγής αγώνων για όλη την περίοδο 2017-2018.

Δείχνετε υπέρμετρο ενδιαφέρον για τον Αστέρα Δρεπανιακό(και καλά κάνετε,έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται ο Πρόεδρος σε όλα τα σωματεία) αλλά δεν δείξατε το ίδιο ενδιαφέρον,ούτε καν συμπαράσταση, όταν την περσινή περίοδο αντιμετοπήσαμε το ίδιο πρόβλημα και υποχρεωθήκαμε για τέσσερις μήνες να αγωνιζόμαστε στο γήπεδο του Γαλατά, μακριά από την φυσική μας έδρα και με διπλάσια οικονομική ζημιά.

Αναφέρατε κε Πρόεδρε ότι οι ενστάσεις ΄΄κάνουν οικονομική ζημιά στους παράγοντες και φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω΄΄.Το ποδόσφαιρο έρχεται πολλά χρόνια πίσω από την αδιαφορία και την αδράνεια και όχι από τις ενστάσεις.Εμείς δεν κάναμε την ένσταση μετά τον αγώνα για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς ,κάναμε την ένσταση πριν την έναρξη ώστε να μην τελεσθεί ο αγώνας χωρίς άδεια. Υποχρεωθήκαμε ,απο τον διατητή, να αγωνισθούμε και χάσαμε δίκαια, αλλά η ένσταση για την αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα ήδη είχε γίνει και δεν ευθυνόμαστε εμείς για εξέλιξη των πραγμάτων.

Οι μεγάλοι άνδρες κε Πρόεδρε έμειναν στην Ιστορία γιατί ανελάμβαναν και τις ευθύνες των πράξεών τους και δεν προσπαθούσαν να ρίξουν τις ευθύνες σε άλλους.

Τέλος δεν θέλω να αναφερθώ στην προσωπική επίθεση που μου κάνατε, απλά σας προτρέπω , αν θέλετε, να δημοσιοποιήσουμε τα βιογραφικά μας.

Κωνσταντίνος Γκιών
Προέδρος του Α.Ο Ποσειδώνα Πόρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ