ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Άργους Μυκηνών: Ποιοι είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής της πόλης μας;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. |
Δήμος Άργους Μυκηνών: Ποιοι είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής της πόλης μας;
"Λυπούμαστε που ο καταδικασμένος στη συνείδηση του αργειακού λαού και αποτυχών να εκλεγεί σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις πολίτης μέσα από τον συκοφαντικό και παραληρηματικό συνονθύλευμα ψεμάτων του προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια της τοπικής πολιτικής ζωής.

Μετά από πάγιο αίτημα του εμπορικού Συλλόγου Άργους και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ο δήμος Άργους Μυκηνών με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου προχωρά και θα παραδώσει σύντομα στους κατοίκους και επισκέπτες του Άργους ένα μεγάλο χώρο ελεύθερης-ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης οχημάτων.

Τόσο απλή και συνάμα τόσο σπουδαία πρωτοβουλία λίγα μέτρα από την πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Οι προσπάθειες κάποιων να βάλουν εμπόδια μέσω καταγγελιών και λασπολογίας θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό. Θέτουμε λοιπόν στους νοήμονες τα παρακάτω ερωτήματα:

Το όφελος της πόλης και των πολιτών με την πραγματοποίηση του ΔΩΡΕΑΝ χώρου στάθμευσης στο κέντρο της πόλης είναι η τόνωση της οικονομίας, η αύξηση της επισκεψιμότητας , η εξάλειψη της κυκλοφοριακής συμφόρησης, η διευκόλυνση πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ποιοι είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής της πόλης μας και να κερδίσουν ΟΛΟΙ, τα παραπάνω οφέλη;;

Αυτοί που δεν επιθυμούν το Άργος, η πόλη μας, να κάνει βήματα προόδου και την συκοφαντούν με οιονδήποτε τρόπο, πώς λέγονται; Μην θίγεστε με το «εχθροί της πόλης», γιατί εχθρός δεν είναι εκείνος που αντιπολιτεύεται τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, αλλά εκείνος που αντιπολιτεύεται τον ίδιο του τον τόπο.

Όμως, όπως ξεκάθαρα μπορεί ο καθένας να διακρίνει στην ανακοίνωση του συγκεκριμένου κυρίου, κολλημένα μυαλά έχουν επιλέξει εδώ και δεκαετίες τη στασιμότητα για το Άργος. Την οπισθοδρόμηση και την ανέχεια. Ρωτάμε ευθέως. Τίνος συμφέροντα εξυπηρετούν; Γιατί δε θέλουν το Άργος να αναπτυχθεί και να προχωρήσει; Θα ασχοληθούμε με αυτό εκτενέστερα στο μέλλον."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ