ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Σχολή Γονέων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. |
Σχολή Γονέων Αργολίδας
Με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν με τη σταδιακή αυτοματοποίηση των συνθηκών ζωής, τις συνεχείς ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς, τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του ατόμου και την απαιτούμενη πλέον είσοδο της μητέρας στην εργασία, ο παραδοσιακός θεσμός της οικογένειας άρχισε να δέχεται ισχυρές πιέσεις. 

Οι γονείς - βασικοί συντελεστές δόμησης της προσωπικότητας του αναπτυσσόμενου ατόμου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα. Με γνώμονα τον παραπάνω προβληματισμό, ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών συμπολιτών μας, αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ στην περιοχή μας.

Η ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ που πρόκειται να λειτουργήσει στην περιοχή μας, θα ακολουθεί τη φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΡΔΑΚΗ που ιδρύθηκε το 1962, και που αποτελεί παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Εκπαίδευση των γονέων (International Federation for Parent Education), με επίσημο συνεργάτη τον Αλέξανδρο Ν. Μουσούρο / Κλινικό Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή.

Σας περιμένουμε στο κάλεσμά μας την Τετάρτη 11/10/2017 και ώρα 18:00, που ξεκινάει η Ομάδα Σχολών Γονέων με παιδιά εφηβικής ηλικίας (12 – 18 ετών). Επίσης, την Τετάρτη 18/10/2017 και ώρα 18:00, ξεκινάει η Ομάδα Σχολών Γονέων με παιδιά σχολικής ηλικίας (6 – 12 ετών). Ο τόπος διεξαγωγής των Ομάδων Σχολών Γονέων, είναι στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 2, 21231 Άργος, στον 3ο όροφο. Τα άτομα που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον, θα ενημερωθούν και μέσω sms. Για νέους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν σε Ομάδες Σχολών Γονέων, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα, ή να επικοινωνήσετε στα 2751102233 & 6986637878.

Ας γίνουμε εμείς λοιπόν η αλλαγή που επιθυμούμε, μιας και οι λύσεις είναι αποτέλεσμα σοβαρής και υπεύθυνης προσπάθειας. Όπως έλεγε και η Μαρία Χουρδάκη, «οι Ομάδες Σχολών Γονέων απευθύνονται σε προβληματισμένους γονείς και όχι σε προβληματικούς».

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος / Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
Εκπαιδευτής - Συντονιστής Ομάδων Σχολών Γονέων και Συνεργάτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ