ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Το βίντεο του ΕΟΤ που διεκδικεί την πρωτιά στον Διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 μ.μ. |
Το βίντεο του ΕΟΤ που διεκδικεί την πρωτιά στον Διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού
 Η Ελλάδα διεκδικεί την πρώτη θέση στον δεύτερο διαγωνισμό βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) των Ηνωμένων Εθνών με την ταινία του ΕΟΤ «Greece- a 365-DayDestination» σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.


Στο βίντεο, διάρκειας 3:36'', παρουσιάζονται εικόνες, ήχοι και χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης συνόδου της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, στο Τσένκντου της Κίνας, από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Θα βραβευθούν τα καλύτερα βίντεο τουριστικής προβολής χωρών. Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι περιφέρειες του ΠΟΤ (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού.

Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί και το «People'sChoiceAward», το οποίο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Ψηφίστε το βίντεο του ΕΟΤ εδώ. Δείτε τα βίντεο όλων των χωρών ΕΔΩ.

Το «Greece- a 365-DayDestination» θα διαγωνιστεί και στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών στο Ζάγκρεμπ, στις 13-16 Σεπτεμβρίου. Επίσης, θα ακολουθήσει η συμμετοχή της ταινίας σε 16 φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Βερολίνο, στις Κάννες, στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στις Μαλδίβες, κ.ά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ