ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου είναι εδώ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου είναι εδώ!
 Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου ιδρύθηκε το σχολικό έτος 1996-1997, συστεγάζεται με το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου στον οδό Αμαλίας 25 και εξυπηρετεί ενήλικες μαθητές -εργαζόμενους και ανέργους- που έχουν σε κάποια φάση διακόψει τις σπουδές τους και ανήλικους μαθητές οι οποίοι εργάζονται και επιθυμούν παράλληλα να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Η φοίτηση στο Εσπερινό Λύκειο είναι τετραετής για τους αποφοίτους Γυμνασίου και διετής για όσους ολοκλήρωσαν την Α΄ Λυκείου (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ). Τα μαθήματα αρχίζουν καθημερινά στις 18:00 και τελειώνουν στις 21:45.

Γιατί να επιλέξετε το Σχολείο μας:

-  Για να αποκτήσετε Απολυτήριο Λυκείου με ενδοσχολικές εξετάσεις ισότιμο με το αντίστοιχο του Ημερήσιου Λυκείου.
-  Για να διεκδικήσετε την εισαγωγή σας σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ σε   ποσοστό πρόσβασης 1% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων συμμετέχοντας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Εσπερινών ΓΕΛ – με σημαντικά χαμηλότερες βάσεις – ή για να συνεχίσετε, ως απόφοιτοι Λυκείου, τις σπουδές σας σε σχολές εκτός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. Ι.Ε.Κ).
-  Για να βελτιώσετε την υπάρχουσα εργασιακή σας κατάσταση με την απόκτηση τυπικών και ουσιαστικών προσόντων ή για να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας στο μέλλον.
-  Για να έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ποικίλες εξωδιδακτικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αγωγής υγείας κ.ά. και στοχεύουν στην ενημέρωση και καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών.
-  Γιατί σας παρέχει τη δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης ή ενασχόλησης με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και ταυτόχρονης φοίτησης σε αυτό.
-  Γιατί μπορείτε να φοιτήσετε οποιαδήποτε ηλικία και αν έχετε.
-  Για να φοιτήσετε σε ένα φιλικό και ήσυχο σχολείο με μικρό αριθμό μαθητών στο οποίο διδάσκουν έμπειροι εκπαιδευτικοί με διάθεση να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας.
-  Γιατί λέμε όχι στη σχολική εγκατάλειψη και πιστεύουμε ότι πρέπει πάντα να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό μας και στα όνειρά μας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την έναρξη των μαθημάτων μας.
Είμαστε πάντα σε διάθεσή σας για κάθε πληροφορία:
Αμαλίας 25, Ναύπλιο καθημερινά από 18:00 έως 22:00.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2752027193, 6970215251
Τηλέφωνο και FAX: 2752026900



e-mail: mail@lyk-esp-nafpl.arg.sch.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ