ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Βράβευση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας στα "Healthcare Business AWARDS 2017" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | |
Βράβευση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας στα "Healthcare Business AWARDS 2017" (βίντεο)
 Με το βραβείο στην κατηγορία "Δράσεις υποστήριξης - Εκπαίδευση εθελοντών" στα Healthcare Business AWARDS 2017 τιμήθηκε ο Συλλογος Καρκινοπαθών και Φιλων Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη".

 Η τελετή απονομής των βραβείων «Healthcare Business Awards 2017» της Boussias Communications πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 13 Σεπτεμβρίου για ακόμα μία χρονιά στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και το βραβείο για τον Σύλλογο "Η Αλληλεγγύη" παρέλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου Μάρω Γέμελα.

Aναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία:

Α. Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις

Α1. Ανάπτυξη

Τα βραβεία της κατηγορίας αυτής απευθύνονται σε επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη και αποτελούν μια αναγνώριση της προσπάθειας τους και της προστιθέμενης αξίας για την οικονομία. Επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις, οι οποίες παρά την κρίση τολμούν και συνεχίζουν να επενδύουν στην επέκταση της παραγωγικής τους δυναμικότητας, στην εξωστρέφεια, στην αποτελεσματική και ασφαλή διαχείριση της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, στη διατήρηση και ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού τους, στην Ε&Α, στο λανσάρισμα επιτυχημένων προϊόντων και στην επέκταση τους μέσω διεθνών και τοπικών συνεργασιών.

Α1.1 Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση (θα εξεταστεί βάσει περιβάλλοντος/ πλαισίου όπου λειτουργεί η κάθε επιχείρηση)

Α1.2 Επενδυτική Δραστηριότητα (επέκταση παραγωγικών δυνατοτήτων/εξαγορά κλπ)

Α1.3 Εξωστρέφεια (εξαγωγές)

Α1.4 Διαχείριση εφοδιαστική αλυσίδας

Α1.5 Συμβολή στην απασχόληση

Α1.6 Επιτυχημένο λανσάρισμα προϊόντος

Α1.7 Στρατηγική συνεργασία για την διεθνοποίηση, την έρευνα, τα καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες κ.λπ.

Α2. Κοινωνική Ευαισθησία


Το βραβείο αυτό αποτελεί μια αναγνώριση της κοινωνικής ευαισθησίας των επιχειρήσεων που συνεισφέρουν εμπράκτως στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών και συνδράμουν το έργο κοινωφελών οργανισμών και εθελοντικών ομάδων.

Α3. Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής


Τα βραβεία αυτά είναι σημείο αναφοράς για τα επιτεύγματα και την πρόοδο που σημειώθηκε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών και προγραμμάτων που βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής συγκεκριμένων ομάδων ασθενών. Στοχεύουν επίσης, στην ανάδειξη επιχειρήσεων, οι οποίες υποστηρίζουν καινοτόμες εκστρατείες και προγράμματα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, πρόληψης και υποστήριξης ασθενών.

Α3.1 Καινοτομία στην Υγεία

Α3.2 Εκστρατεία Ενημέρωσης / ευαισθητοποίησης / πρόληψης (μπορεί να υλοποιείται και σε συνεργασία με άλλους συλλόγους ή φορείς)

Α3.3 Πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών

Α4. Επικοινωνία


Αυτό το βραβείο έχει στόχο να αναδείξει πρωτότυπα και καινοτόμα προγράμματα και εκστρατείες εταιρικής ή προϊοντικής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των επικοινωνιακών ενεργειών που υλοποιούνται στα ηλεκτρονικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα βραβευθούν οι ενέργειες που παρουσιάζουν μετρήσιμα αποτελέσματα, και συνέβαλαν στην ενίσχυση της φήμης του οργανισμού.

Β. Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού

Β1. Ανάπτυξη

Τα βραβεία της κατηγορίας αυτής απευθύνονται σε επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη και αποτελούν μια αναγνώριση της προσπάθειας τους και της προστιθέμενης αξίας για την οικονομία. Επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις, οι οποίες παρά την κρίση τολμούν και συνεχίζουν να επενδύουν στην επέκταση της παραγωγικής τους δυναμικότητας, στην εξωστρέφεια, στη διατήρηση και ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού τους, στην Ε&Α και στο λανσάρισμα επιτυχημένων προϊόντων.

Β1.1 Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση (θα εξεταστεί βάσει περιβάλλοντος / πλαισίου όπου λειτουργεί η κάθε επιχείρηση)

Β1.2 Επενδυτική δραστηριότητα (επέκταση παραγωγικών δυνατοτήτων / εξαγορά κλπ)

Β1.3 Εξωστρέφεια (εξαγωγές)

Β1.4 Συμβολή στην απασχόληση

Β1.5 Επιτυχημένο λανσάρισμα προϊόντος

Β2. Κοινωνική Ευαισθησία

Το βραβείο αυτό αποτελεί μια αναγνώριση της κοινωνικής ευαισθησίας των επιχειρήσεων που συνεισφέρουν εμπράκτως στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών και συνδράμουν το έργο κοινωφελών οργανισμών και εθελοντικών ομάδων.

Β3. Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής

Τα βραβεία αυτά είναι σημείο αναφοράς για τα επιτεύγματα και την πρόοδο που σημειώθηκε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών και προγραμμάτων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής συγκεκριμένων ομάδων ασθενών. Στοχεύουν επίσης, στην επιβράβευση επιχειρήσεων, οι οποίες επενδύουν σε καινοτόμες εκστρατείες και προγράμματα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, πρόληψης και υποστήριξης ασθενών.

Β3.1 Καινοτομία στην Υγεία

Β3.2 Εκστρατεία Ενημέρωσης / ευαισθητοποίησης / πρόληψης (μπορεί να υλοποιείται και σε συνεργασία με άλλους συλλόγους ή φορείς)

Β3.3 Πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών

Β4. Επικοινωνία

Αυτό το βραβείο έχει στόχο να αναδείξει πρωτότυπα και καινοτόμα προγράμματα και εκστρατείες εταιρικής ή προϊοντικής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των επικοινωνιακών ενεργειών που υλοποιούνται στα ηλεκτρονικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα βραβευθούν οι ενέργειες που παρουσιάζουν μετρήσιμα αποτελέσματα, και συνέβαλαν στην ενίσχυση της φήμης του οργανισμού.

Γ. Νοσοκομεία – Ιδιωτικές Κλινικές – Διαγνωστικά Κέντρα

Γ1. Ανάπτυξη

Τα βραβεία της κατηγορίας αυτής απευθύνονται στα Νοσοκομεία / Ιδιωτικές Κλινικές / Διαγνωστικά Κέντρα που έχουν επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη και αποτελούν μια αναγνώριση της προσπάθειας των μονάδων αυτών, οι οποίες παρά την κρίση τολμούν και συνεχίζουν να επενδύουν σε νέες εγκαταστάσεις, σε προηγμένο εξοπλισμό για την παροχή πρωτοποριακών ιατρικών υπηρεσιών, στη διατήρηση και ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού τους, στη διεθνοποίηση τους μέσω της προσέλκυσης ασθενών από το εξωτερικό, στην Ε&Α, καθώς και στην ανάπτυξη τους μέσω διεθνών και τοπικών συνεργασιών.

Γ1.1 Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση

Γ1.2 Επενδυτική Δραστηριότητα

Γ1.3 Συμβολή στην απασχόληση

Γ1.4 Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού

Γ1.5 Στρατηγική συνεργασία για την διεθνοποίηση, την έρευνα, τα καινοτόμα προϊόντα ή ιατρικές υπηρεσίες κ.λπ.

Γ2. Κοινωνική Ευαισθησία

Τα βραβεία αυτά αποτελούν μια αναγνώριση της κοινωνικής ευαισθησίας των των Νοσοκομείων / Ιδιωτικών Κλινικών / Διαγνωστικών Κέντρων που συνεισφέρουν εμπράκτως στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών και συνδράμουν το έργο κοινωφελών οργανισμών και εθελοντικών ομάδων. Στην κατηγορία αυτή βραβεύονται επίσης, οι οργανισμοί που υλοποιούν δράσεις, οι οποίες διευκολύνουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής και έγκαιρης διάγνωσης.

Γ2.1 Κοινωνία

Γ2.2 Δράση για πρόληψη / έγκαιρη διάγνωση (μπορεί να υλοποιείται και σε συνεργασία με άλλους συλλόγους ή φορείς)

Γ3. Ποιότητα Υπηρεσιών

Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση των Νοσοκομείων / Ιδιωτικών Κλινικών / Διαγνωστικών Κέντρων τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τον ασθενή.
Ο μέσος χρόνος αναμονής του ασθενούς για ραντεβού, εξετάσεις, εγχειρήσεις, ο μέσος χρόνος εξυπηρέτησης του εντός της μονάδας, η ασφάλεια του ασθενούς από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, η διαθεσιμότητα των ιατρών, νοσηλευτών χειριστών εξοπλισμού, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, η ποιότητα της παρεχόμενης διατροφής, το περιβάλλον και η καθαριότητα των εγκαταστάσεων, οι διαδικασίες που έχουν θεσπιστεί για τη μέτρηση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι σχετικές πιστοποιήσεις, η αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και μεθόδων για την εξυπηρέτηση των ασθενών είναι μερικές από τις παραμέτρους που συνθέτουν την ποιότητα υπηρεσιών.

Γ4. Καινοτομία

Τα βραβεία αυτής της κατηγορίας απευθύνονται σε Νοσοκομεία / Κλινικές / Διαγνωστικά Κέντρα που επενδύουν στην καινοτομία, δίνοντας στους ασθενείς πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα, βελτιώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο τα αποτελέσματα στην πρόληψη, διάγνωση ή θεραπεία ασθενειών. Στην κατηγορία αυτή βραβεύονται και καινοτόμες, πρωτότυπες υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία των ασθενών κατά την επίσκεψη ή τη νοσηλεία τους στις μονάδες αυτές.

Γ4.1 Καινοτόμος εξοπλισμός ή ιατρική υπηρεσία

Γ4.2 Καινοτόμος μονάδα ή τμήμα νοσοκομείου / Ιδιωτικής κλινικής ή διαγνωστικού κέντρου

Γ5. Επικοινωνία

Αυτό το βραβείο έχει στόχο να αναδείξει πρωτότυπα και καινοτόμα προγράμματα και εκστρατείες εταιρικής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των επικοινωνιακών ενεργειών που υλοποιούνται στα ηλεκτρονικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα βραβευθούν οι ενέργειες που παρουσιάζουν μετρήσιμα αποτελέσματα, και συνέβαλαν στην ενίσχυση της φήμης του οργανισμού.

Γ6. Νοσοκομείο Φιλικό προς το περιβάλλον

Αυτό το βραβείο έχει στόχο να αναδείξει το Νοσοκομείο ή Ιδιωτική Κλινική που επενδύει στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση δράσεων προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις δυνητικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του στο περιβάλλον. Το βραβείο απευθύνεται στις μονάδες που εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, παρακολουθώντας συστηματικά τους δείκτες και αξιολογώντας τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις ως προς την κατανάλωση ενέργειας, νερού, τη διαχείριση επικίνδυνων ουσιών και αποβλήτων κλπ.

Γ7. Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου

Το βραβείο αυτό απευθύνεται σε Κλινικές δημόσιων νοσοκομείων που λειτουργούν με εύρυθμο και αποτελεσματικό τρόπο και καταφέρνουν αντιμετωπίζοντας μεγάλο όγκο περιστατικών να σημειώνουν συνεχώς βελτιούμενες επιδόσεις σε ότι αφορά τη μείωση του μέσου χρόνου νοσηλείας, τη μείωση του μέσου χρόνου αναμονής των ασθενών για χειρουργεία, εξετάσεις κλπ με συνεπακόλουθη μείωση λειτουργικού κόστους, τον περιορισμό των επιπλοκών και των περιστατικών που αφορούν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και ατυχήματα, την αύξηση του μέσου όρου των εξυπηρετούμενων περιστατικών ή διενεργούμενων εγχειρήσεων, τον περιορισμό της μη διαθεσιμότητας κρίσιμου εξοπλισμού κλπ.

Δ. Σύλλογοι Ασθενών

Η συγκεκριμένη κατηγορία βραβείων έχει ως στόχο να επιβραβεύσει την προσπάθεια και τη δράση των Συλλόγων Ασθενών, αλλά και να τους παρακινήσει ώστε να εντείνουν τις δραστηριότητες τους, βελτιώνοντας σημαντικά την ενημέρωση των ασθενών σχετικά με τα δικαιώματα τους, την πρόσβαση τους στις κατάλληλες παροχές υγείας, την εκπαίδευση τους σχετικά με την καλύτερη δυνατή διαχείριση της πάθησης τους. Απευθύνεται σε όλους τους Συλλόγους Ασθενών που με τις δράσεις τους υποστηρίζουν, εκπαιδεύουν, ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν τα μέλη τους παράγοντας σημαντικό κοινωνικό έργο.

Δ1. Δράσεις υποστήριξης / εκπαίδευσης μελών

Δ2. Δράσεις με στόχο την ενημέρωση / ευαισθητοποίηση/ πρόληψη (μπορεί να υλοποιούνται και σε συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις, συλλόγους ή φορείς)

Ε. Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες

Τα βραβεία αυτά απευθύνονται στις Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρίες της χώρας μας , οι οποίες προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και ενημέρωσης προς τα μέλη τους, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των ιατρών, αλλά προσφέρουν ταυτόχρονα και σημαντικό κοινωνικό έργο συμμετέχοντας σε εκστρατείες ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης του κοινού.

Ε1. Δράση προαγωγής της υγείας / ενημέρωσης / ευαισθητοποίησης (μπορεί να υλοποιείται και σε συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις, συλλόγους ή φορείς)

Ε2. Δράση εκπαίδευσης μελών

ΣΤ. Ερευνητικό Έργο σε Πανεπιστήμια / Εκπαιδευτικά Ιδρύματα / Ερευνητικά Κέντρα

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το πρωτοποριακό και καινοτόμο ερευνητικό έργο προς όφελος των ασθενών και του κοινωνικού συνόλου, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο Πανεπιστημίων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ερευνητικών κέντρων. Το βραβείο αφορά δημοσιευμένη ερευνητική εργασία με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ζ. e-Health

Αυτή η κατηγορία βραβείων έχει στόχο να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τεχνολογία και η βέλτιστη χρήση του τομέα πληροφορικής και επικοινωνιών για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας. Αφορά καινοτόμες πρακτικές e-health για την ολοκληρωμένη φροντίδα των ασθενών, ψηφιακές εφαρμογές προς όφελος των πολιτών, ασθενών, επαγγελματιών υγείας και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ιδιωτικές κλινικές, νοσοκομεία, Σύλλογοι Ασθενών, ιατρικοί Σύλλογοι, ιατρικές επιστημονικές εταιρείες, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα καθώς και εταιρείες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, συμβουλευτικές εταιρείες, δημόσιοι οργανισμοί και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ζ1. Ψηφιακές εφαρμογές για την ενημέρωση και ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών

Ζ2. Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του επαγγελματία Υγείας

Ζ3. Ψηφιακές εφαρμογές για τη διαχείριση / υποστήριξη μονάδων υγείας

Η. Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ

Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των ΜΚΟ οι οποίες παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο μέσω της δράσης τους για τη βελτίωση της Υγείας των «ευαίσθητων» κοινωνικών ομάδων και επενδύουν καθημερινά με τις πράξεις τους στην αύξηση ενός διαφορετικού δείκτη από τους «οικονομικούς» που έχουν κυριεύσει τα τελευταία χρόνια την καθημερινότητα μας: ενός δείκτη ανθρωπιάς, ευαισθησίας, αλληλεγγύης και πολιτισμού.


Θ. Προσφορά στην Υγεία από επιχειρήσεις/οργανισμούς εκτός του κλάδου


Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των επιχειρήσεων/οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε κλάδους εκτός της υγείας και έχουν υλοποιήσει, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας τους, πρωτοβουλίες στον τομέα της Υγείας με σημαντικό αντίκτυπο.

Ι. Εθνική / Περιφερειακή Πρωτοβουλία για την Υγεία

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις ολοκληρωμένες στρατηγικές και εθνικές πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας, για την πρόληψη ασθενειών, την προστασία των πολιτών, την ανάπτυξη εξειδικευμένου προσωπικού. Το βραβείο αυτό μπορεί να αφορά κυβερνητικές πρωτοβουλίες αλλά και δράσεις εθνικής ή περιφερειακής εμβέλειας δημόσιων φορέων, οργανισμών, συλλόγων, επιστημονικών εταιρειών κλπ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ