ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Προσφορά Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τους Εργαζόμενους στο super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στον Ερυθρό Σταυρό Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. | |
Προσφορά Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τους Εργαζόμενους στο super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στον Ερυθρό Σταυρό  Άργους
 Προσφορά Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τους Εργαζόμενους στο super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε στην Δαλαμανάρα Άργους.

την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 217 το μεσημέρι κλιμάκιο Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. Άργους μαζί με την Εκπαιδεύτρια του Τμήματος παραλάβαμε σχολικά είδη,σάκες,τετράδια,μολύβια ,είδη χειροτεχνίας ,μπλοκ ζωγραφικής κασετίνες,μπογιές και άλλα πολλά που με κόπο αλλά και Εθελοντική προσφορά συγκέντρωσαν μεταξύ τους οι Εργαζόμενοι στο super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ ,κατάστημα Δαλαμανάρας του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Οι εργαζόμενοι για δεύτερη φορά αποδεικνύουν την ανθρωπιά τους σκεπτόμενοι ότι υπάρχουν οικογένειες που δυσκολεύονται να αγοράσουν για τα παιδιά τους αυτά τα είδη και προχώρησαν στην συλλογή μέσα από το υστέρημά τους.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά και ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στην διάθεση των ειδών σε οικογένειες που πραγματικά χρήζουν ανάγκης.

Να ειστε σίγουροι ότι θα κάνετε χαρούμενα κάποια παιδιά !!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ