ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Στο Άργος γιορτάστηκε η "11η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. |
Στο Άργος γιορτάστηκε η "11η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα"
 Σε όλη την Ευρώπη στις 21 Οκτωβρίου γιορτάζεται η 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» και στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», διοργάνωσε πληθώρα δράσεων σε 27 πόλεις της Ελλάδας και σε 29 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.
Προφανής στόχος η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
Περισσότεροι από 2.500 οδηγοί πήραν μέρος στην «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», μία βραδιά-θεσμό, με αφορμή την οποία πολίτες και φορείς σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ι.Ο.ΑΣ. και αναλαμβάνουν δράση για την προστασία της ζωής και της νεότητας στους δρόμους της χώρας.
Στο Άργος η δράση πραγματοποιηθηκε από τους Εθελοντές του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», την Εκπαιδεύτρια και τους Εθελοντές Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τοπικού Τμήματος Άργους στην Κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου από τις 23:00 μ.μ 
Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώσε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 την 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 27 πόλεις της Ελλάδας.
Το μήνυμα της βραδιάς ήταν: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»,
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ