ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

2η θέση για τον Γιάννη Κουρουνιώτη στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις κάτω των 10 ετών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:12:00 μ.μ. | |
2η θέση για τον Γιάννη Κουρουνιώτη στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις κάτω των 10 ετών
 Άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση για το τένις της Αργολίδας σε Πανελλαδικό επίπεδο πέτυχε αυτό το Σαββατοκύριακο ο αθλητής της αγωνιστική μας ομάδας Γιάννης Κουρουνιώτης.
Ο γεννημένος το 2007 αθλητής του Athlisis Tennis Club και του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα για παιδιά κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε η ΑΕΤ Νίκη Πατρών. Για να φτάσει στον τελικό ο Γιάννης χρειάστηκε να δώσει 5 αγώνες στο 64αρι ταμπλό του τουρνουά και πιο συγκεκριμένα να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τσατσάκη 62 (Ηράκλειο ΟΑΑ), Τουλά 75 (ΑΟΑ Πατρών), Αναστασίου 60 (ΑΟ Αιγίου Μορέας), Πραπόπουλο 60 (ΑΟΑ Πατρών) και Βασιλόπουλο 60 (ΑΟΑ Πατρών). Στον τελικό ηττήθηκε από τον Γ. Μίταλα 36 (Αρκαδικό ΟΑ Ατλας), στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια. 
Στην ίδια διοργάνωση τον όμιλο μας εκπροσώπησαν, παίζοντας επίσης εξαιρετικά, οι Φίλιππος Μαντσιτς (16αδα) , Πάτροκλος Αλωνιστιώτης (16αδα) και Δημήτρης Δαγρές (στους 32) .
Η διοίκηση του ομίλου και το προπονητικό team συγχαίρουν τον Γιάννη για την 2η θέση στο Πανελλαδικό τουρνουά και φυσικά όλα τα παιδιά που εκπροσώπησαν για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο τις ακαδημίες μας .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ