Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. | |
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό στο Ναύπλιο
 Hμερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό με τίτλο «Η Συμβολή του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Τουριστική Ανάπτυξη της Αργολίδας και της Πελοποννήσου» θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Ναύπλιο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η Ημερίδα που θα γίνει στον Πολυχώρο ΦΟΥΓΑΡΟ είναι ανοιχτή για το κοινό και έχουν προσκληθεί άτομα και φορείς που σχετίζονται με τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, ενώ θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι του Τύπου από την Αργολίδα και την Αθήνα.

Τιμώμενος Φορέας κοινωνικής προσφοράς της εκδήλωσης θα είναι το

ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ομιλητές θα είναι οι:

-Κωστούρος Δημήτρης, Δήμαρχος Ναυπλιέων

-Χειβιδόπουλος Τάσος , Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

-Ιωάννης Πετρόπουλος , Δ/ντης Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Harvard

-Βρόντου Ουρανία, Επίκουρος Καθηγήτριά Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

-Παπαποστόλου Ευάγγελος, Γενικός Δ/ντης Μαραθωνίου

οι οποίοι θα αναπτύξουν τη συμβολή του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην ανάπτυξη της περιοχής ενώ θα παρουσιαστούν και οι δράσεις που μπορούν να γίνουν για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Αργολίδας, μέσω από διοργανώσεις που σχετίζονται με τον αθλητικό τουρισμό.

Παράλληλα με την Ημερίδα θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2017, στα πρόσωπα, τους φορείς και τους συλλόγους που έχουν σημαντική συμβολή στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για το δρομικό κίνημα όλης της χώρας.

Ειδική βράβευση θα γίνει στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» για το εξαιρετικό κοινωνικό έργο που έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κοινωνία.

Από το γραφείο Τύπου
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ