ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου
 Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αναμένεται σήμερα Σάββατο, από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα και απο τα βορειοδυτικά θα εξασθενίσουν, ενώ σε ορεινές περιοχές της κεντρική και βόρειας χώρας, με υψόμετρο πάνω από τα 1500 μέτρα, περιμένουμε να σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις μικρής όμως διάρκειας.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 7 έως 19 και τοπικά 20 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 21 και τοπικά 22 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 21 και τοπικά 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 5 και τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ.


Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:


1. Το Σάββατο (28-10-17)


Α. Το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα.


Β. Μέχρι το βράδυ η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η βόρεια).


Γ. Από τις μεσημβρινές ώρες η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το Βορειοανατολικό Αιγαίο, η υπόλοιπη Στερεά και η Εύβοια.


Δ. Από τις βραδινές ώρες τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και πιθανόν η Κρήτη.


2. Τις πρωινές ώρες της Κυριακής (29-10-17) τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Κρήτη και σταδιακά θα σταματήσουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ