ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Πολιτικός αναλυτής του BBC στο Ναύπλιο - Ομιλία Νίκου Δένδια στο Ελληνοβρετανικό Συμπόσιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |
Πολιτικός αναλυτής του BBC στο Ναύπλιο - Ομιλία Δένδια στο  Ελληνοβρετανικό Συμπόσιο
Στο Ναύπλιο πραγματοποιείται με μεγάλο ενδιαφέρον από τις 20 έως και 21 Οκτωβρίου το Ελληνοβρετανικό Συμπόσιο (Greek-British Symposium).

Στις διεργασίες του συμποσίου βρέθηκε και ο κ. Peter Kellner (ο κύριος με το κοντομάνικο) πολιτικός αναλυτής του ΒΒC και σύζυγος της λαίδης Άστον, της υπουργού εξωτερικών της ΕΕ. που συντόνισε συζήτηση με θέμα τις μεταρρυθμίσεις που οργάνωσε η Βρετανική Πρεσβεία στο Ναύπλιο. 

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο αναλύουν, πτυχές των διμερών σχέσεων αλλά και του γενικότερου διεθνούς περιβάλλοντος εντός του οποίου διεξάγονται όλες αυτές οι διεργασίες, για το Brexit που έχουν ενεργοποιήσει τους τελευταίους μήνες το ενδιαφέρον ανά την Ευρώπη για το μέλλον των σχέσεων κρατών-μελών της Ε.Ε. με τη Βρετανία, η οποία παραμένει μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου και φιλοξενεί πολίτες από την ηπειρωτική Ευρώπη.
Επίσης ομιλία στο “Greek-British Symposium” για τις μεγάλες προκλήσεις που δημιουργεί στην ευρωπαϊκή άμυνα και ασφάλεια το Brexit, λόγω και της έξαρσης της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών μίλησε και ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, τονίζοντας πως «η ΕΕ πρέπει να αποδείξει την ικανότητά της να ανταποκριθεί σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση, επιδιώκοντας τη δική της περαιτέρω ανάπτυξη και δεσμευόμενη στην ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και συνεργασίας. Ήρθε η ώρα της επανεκκινήσεως των στρατηγικών της στόχων.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ