ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν’ όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6,30. Η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής.


* Στις 26 Οκτωβρίου θα γίνει το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Χανιά/Κισσαμικό. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

* Με οικογενειακό διπλό θα την βγάλει η Σπάρτη την Κυριακή, αφού δεν θα γίνει φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα της Λακωνίας, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τραυματισμένους παίκτες (Ντορόγκι, Τσιμόντζι, Δεινόπαπας, Μακροστέργιος, Ρούμπος).

* Στις 24 Οκτωβρίου θα γίνει το παιχνίδι Κέρκυρα-Σπάρτη για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

* Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής, θα παίξουν την Κυριακή, Πύλος-Βλαχιώτη, Λεωνίδιο-Παναρκαδικός, Καλαμάτα-Βάρδα, Κιάτο-Διαγόρας, Ιάλυσος-Ζευγολατιό, Ρόδος-Λουτράκι, Παναργειακός-Θύελλα Ραφήνας και Ερμιονίδα-Κιβέρι. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα είναι κοντά στη Γ Εθνική και αυτή την Κυριακή.

* Για την Α2 ανδρών στο μπάσκετ, ο Αρκαδικός, θα παίξει το Σάββατο, στην Τρίπολη με την ΑΕ Λάρισας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Σε χθεσινό φιλικό, ο Αρκαδικός κέρδισε με 65-61 τον Οίακα Ναυπλίου.

* Αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής των ανδρών. Ο Οίακας Ναυπλίου, την Κυριακή, στις 5 μ.μ., θα αντιμετωπίσει στο Ναύπλιο την Καλαμάτα 80.

* Τη Δράμα θα φιλοξενήσει το Σάββατο στη Νέα Κίο Αργολίδας, ο Διομήδης Άργους για το πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 μ.μ. Στόχος του Διομήδη, η νέα νίκη.

* Τη Δευτέρα, το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στη Σπάρτη και στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού, η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, θα πραγματοποιήσει τις συνεντεύξεις των προπονητών των ομάδων της Α Τοπικής και τις κληρώσεις. Συγχρόνως, θα γίνουν και οι σχετικές βραβεύσεις. Προσκεκλημένος της Ένωσης, ο Αργύρης Πεδουλάκης.

* Με κύριο πρεσβευτή τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη, αρχίζουν αύριο στην Πύλο, οι αθλητικές δράσεις που εντάσσονται στο Ναβαρίνο Τσάλεντζ. Η εκδήλωση γίνεται στο Κόστα Ναβαρίνο για 5η χρονιά. Στοχεύει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και στον αθλητικό τουρισμό.

* Ο 9ος Ποδηλατικός Γύρος Οινοποιείων Νεμέας θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα αφορά όλη την οινοπαραγωγική ζώνη της Νεμέας.

* Ποδηλατική-πεζοπορική εξόρμηση θα γίνει στο δάσος Μογγοστού Κορινθίας, απ’ τον ΕΟΣ Κορίνθου, την Κυριακή.

* Την Κυριακή, θα διεξαχθεί ο 10ος ποδηλατικός γύρος Ερμιονίδας, με εκκίνηση και τερματισμό την Κοιλάδα Αργολίδας. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Δήμος Ερμιονίδας, μέσω της δημοτικής του επιχείρησης.

* Η Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου, την Κυριακή, 15 του μήνα, θα οργανώσει αγώνα τριάθλου στο Λουτράκι. Συγχρόνως, θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου όλων των κατηγοριών. Ο πρώτος αγώνας αποτελεί τον τελικό της σειράς του Μεσογειακού Κυπέλλου Τριάθλου. Οι αγώνες της Κυριακής θα αρχίσουν στις 8.15 το πρωί.

* Αγώνας μοτοκρος θα γίνει στην πίστα της ΔΕΗ, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Πρόκειται για τον 3ο αγώνα της Νότιας Ελλάδας. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ