ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Η δεξαμενή της Αγ. Τριάδας υδροδοτήθηκε με πόσιμο νερό από τις πήγες της Λέρνης – Αμυμώνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | | |
Η δεξαμενή της Αγ. Τριάδας υδροδοτήθηκε με πόσιμο νερό από τις πήγες της Λέρνης – Αμυμώνης
Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η έναρξη δοκιμαστικής λειτουργίας της διαδικασίας υδροδότησης της Δεξαμενής Αγ. Τριάδας, με πόσιμο νερό από την Πηγή της Λέρνης. 
Ποιο συγκεκριμένα, όπως έχουμε περιγράψει και σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, ξεκίνησε η υδροδότηση της Δεξαμενής της Αγ. Τριάδος με νερό από την πηγή της Λέρνης, από το Αντλιοστάσιο της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. (Αρχαίο θέατρο Αργους), και μέσω του Εξωτερικού Υδραγωγείου Αργος – Ανυφί. 
Θα απαιτηθεί ορισμένο χρονικό διάστημα, για την διενέργεια ορισμένων διαδικασιών – ενεργειών που απαιτούνται για την απρόσκοπτη υδροδότηση της Δεξαμενής Αγ. Τριάδας, που είναι :

- Διευθέτηση του συστήματος ασύρματης επικοινωνίας (Α/Σ Αρχαίου Θεάτρου – Δεξαμενή Αγ. Τριάδας)

- Ηλεκτρολογικές Εργασίες, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. στα αντλιοστάσια Αμυμώνης – Αρχαίο Θέατρο .
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι απαιτείται ένα χρονικό διάστημα ολίγων ημερών για την διευθέτηση των παραμέτρων που άπτονται της καθαριότητας του νερού, (καθαρισμός νέου αγωγού – Λήψη δειγμάτων για ανάλυση και επαλήθευση των πιστοποιημένων, από την κείμενη Νομοθεσία, παραμέτρων μικροβιολογικών και χημικών / του νερού).
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Λυκομήτρος Αλέξανδρος αισθάνεται την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει δημοσίως τον Δήμαρχο Αργους κ. Καμπόσο Δημήτριο, τον Δ/ντη της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. κ. Καχριμάνη Ιωάννη, τον ηλεκτρολόγο της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. κ. Καλιάτση Γεώργιο καθώς και τους συνεργάτες του στη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ.κ. Μαστορίκο Χρήστο, Δρούλια Φώτιο και Λαγουδάκη Ζαχαρία καθότι συνέβαλαν αμφότεροι τα μέγιστα στην επίτευξη αυτού του στόχου .

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ