ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα παραστούν στις εκδηλώσεις της επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου 19-20 που θα γίνουν στην Πύλο.


Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης θα τιμήσει με το χρυσό κλειδί της πόλης τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις.

-Το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο προεγχειρητικής νοσηλευτικής θα γίνει απο 19 έως 22 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας. Θα συμμετάσχουν 400 σύνεδροι.

-Εκδήλωση και συνέντευξη τύπου οργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με όλους τους προπονητές της Α1 μπάσκετ σήμερα Δευτέρα στις 7.00 το απόγευμα στη Σπάρτη.
Κεντρικός Ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο ο Αργυρης Πεδουλάκης.

-Το 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και καρυδιού θα γίνει στη Βαμβακού Λακωνίας 22 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί.

-Διεθνές συνέδριο για τη διαμεσολάβηση θα πραγματοποιηθεί στο Αργος την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 7.00 το απόγευμα στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος.

-Εκατονταετηριδα ρωσικής επανάστασης΄Σκέψεις για τον 21ο αιώνα είναι το θέμα του Διεθνούς συνεδρίου που θα γίνει στην Κόρινθο απο 26 έως 29 Οκτωβρίου 2017 με οργανωτή το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

-Εκδηλώσεις εορτασμού για την Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών θα γίνουν στις 24 Οκτωβρίου στην Τρίπολη απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

-Η 85η Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη απο τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ και το Σάββατο απο τις 9.00 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ναυπλίου ο Παλαμήδης.

-Με τριάντα θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Δ.Σ. Μονεμβασιάς. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα.

-Με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Δ.Σ. Ναυπλίου στις 7.30 το απόγευμα.

-Την ίδια μέρα στις 8.00 το βράδυ θα συνεδριάσει και το Δ.Σ. Αργους -Μυκηνών.

-Συνεδριάζει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα το Δ.Σ. Επιδαύρου. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα του Δήμου.-Ο 3ος Δρόμος Αθανάτων. αγώνας υπεραποστάσης μήκους 142χλμ θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Οκτωβρίου στην διαδρομή Τρίπολη- Σπάρτη-Μυστράς- Καλαμάτα. Τον αγώνα οργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι Δήμοι Τρίπολης, Σπάρτης και Καλαμάτας ενώ συμμετέχουν και άλλοι τοπικοί φορείς.

– Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας βρίσκεται επί ποδός για την προετοιμασία της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα τον Φεβρουάριο στη Νότια Κορέα. Η τελετή θα γίνει παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

-Γιορτή σύκου και κάστανου στον Πλάτανο Κυνουρίας το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ