ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου η "Γιορτή Ροδιού" στην Ερμιόνη Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | | |
Με μεγάλη προσελευση η "Γιορτή Ροδιού" στην Ερμιόνη Αργολίδας
Η «Γιορτή Ροδιού» πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου στην Ερμιόνη Αργολίδας.
Η γιορτή αποτελεί πλέον θεσμό και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες γιορτές της περιοχής, διότι προσελκύει αρκετούς επισκέπτες και προβάλλει σε όλους το φημισμένο ρόδι Ερμιόνης, διαφημίζοντας παράλληλα την περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ντόπια παιδιά, ντυμένα αγρότες, πρόσφεραν ρόδια στους επισκέπτες, ενώ οι επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν παραδοσιακές νοστιμιές με βάση το ρόδι μαγειρεμένες από Σεφ.
Εκτός από τις γεύσεις ροδιού που μπορούσε  να δοκιμάσει ο επισκέπτης μέσα από τα γλυκίσματα, τα φαγητά και τα ποτά που είχαν ετοιμάσει οι επαγγελματίες και οι νοικοκυρές της Ερμιόνης, είχε επίσης τη δυνατότητα να γλεντήσει με μουσική και χορό από ντόπια και ξένα συγκροτήματα.
Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να λάβουν μέρος στην ποδηλατάδα, σε μια διαδρομή μέσα από τα περιβόλια με τα κατακόκκινα ρόδια μέχρι το πανέμορφο φαράγγι Καταφύκι, όπου καταλήγει.
Την κεντρική εκδήλωση της Κυριακής 29 Οκτωβρίου παρουσίασε η Βάγια Αντωνοπούλου, ενω παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ