ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το κυριακάτικο-κομβικό-παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη. Η σημαντική αυτή αναμέτρηση θα αρχίσει στις 4 μ.μ. και αναμένεται να την παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι. Υπάρχει κάλεσμα του Αστέρα προς τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά στην ομάδα, όπως έγινε και στο ματς με την ΑΕΚ.

* Η Σπάρτη πήρε κανονικά αδειοδότηση απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εν’ τω μεταξύ, συνάντηση είχε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη, ο υπεύθυνος της ΠΑΕ, κ. Νικόλαρος. Αντικείμενο της επαφής η δρομολόγηση των μελετών για το μεγάλο αθλητικό έργο στο Σαινοπούλειο Πάρκο. Πέρα απ’ όλα αυτά, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

* Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής Κατηγορίας σ’ όλους τους ομίλους. Ο Παναρκαδικός, το Σάββατο παίζει με την Αχαική στην Τρίπολη, ο Πέλοπας Κιάτου φιλοξενεί στο γήπεδό του, την Προοδευτική, το Λουτράκι παίζει με το Ζευγολατιό στο τοπικό ντέρμπι, ο Παναργειακός υποδέχεται τον ισχυρό Αήττητο Σπάτων, η Ερμιονίδα ταξιδεύει στη Λέσβο για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, το Κιβέρι δοκιμάζεται στην Χαλκίδα, η Πύλος παίζει στην Αμαλιάδα, το Λεωνίδιο αγωνίζεται στα Βραχναίκα Αχαίας και ο Βλαχιώτης με την Καλαμάτα στη Σπάρτη.

* Ο 35ος ημιμαραθώνιος Αχαίας και οι παράλληλοι αγώνες γίνονται την Κυριακή, απ’ τις 10 το πρωί.

* Ο Ν.Ο. Ζαχάρως, ο Σύλλογος Ποδηλάτες Ζαχάρως, οι Δρομείς Υγείας Ζαχάρως, ο Δήμος η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, οργανώνουν αγώνα τρεξίματος στη λίμνη Καιάφα, την Κυριακή, 22 του μήνα, απ’ τις 9.30 το πρωί. Εκτός των αγώνων, θα διεξαχθεί και σκυταλοδρομία.

* Πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή, στην Αρκαδία και στην ευρύτερη περιοχή της Βυτίνας, Δήμου Γορτυνίας,, οι γνωστός «Άθλος Μαινάλου», για 8η φορά. Τον αγώνα στηρίζει ο Δήμος Γορτυνίας.

* Βασικός με την Εθνική Παίδων στο 1-0 επί της αντίστοιχης της Νορβηγίας, έπαιξε πρόσφατα ο νεαρός Τζίμας του Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που γίνονται στη Σερβία. Το επόμενο παιχνίδι είναι με το Γιβραλτάρ.

* Με χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης. Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ. Άγνωστο είναι εάν θα κατατεθεί σχετική έφεση για μείωση της ποινής.

* Δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο ο Αρκαδικός στο μπάσκετ ανδρών της Α2 Κατηγορίας. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θα παίξει εκτός έδρας με το ισχυρό Περιστέρι.

* Αρχίζει το διήμερο αυτό, η Α Ανδρών στο μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Στα κυριότερα παιχνίδια θα παίξουν Σπάρτη-ΣΔΥ Τρίπολης, Σπαρτιατικός-Απόλλωνας Τρίπολης, Πολύβιος-Μεσσήνη, Άτλας-Καλαμάτα, Πελασγός-Κρόμος, Θουρία-Ευκλής.

* Με την Ολυμπιάδα Υμηττού θα παίξουν το Σάββατο, οι Καρυάτιδες Σπάρτηςγια το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β Εθνικής Κατηγορίας γυναικών. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο της Σπάρτης και θα αρχίσει στη μία το μεσημέρι. Πρόκειται για αγώνα του 3ου ομίλου.

* Εγκαινιάζεται το μεσημέρι της Κυριακής, το ανακαινισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ασωπού Λακωνίας.

* Προπόνηση του κλιμακίου κορασίδων του μπάσκετ θα γίνει το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης. Πρόκειται για προπόνηση της ενωσιακής ομάδας. Τεχνικός υπεύθυνος είναι ο Μιχάλης Βερβενιώτης.

* Για την Α2 γυναικών στο βόλει, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θα παίξει την Κυριακή, 22 του μήνα, με τον Μεσσηνιακό, στο κλειστό Λουτρακίου, στις 5 το απόγευμα.

* Η Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, οργανώνει διπλό αγώνα στον Ισθμό της Κορίνθου. Πρόκειται για τον 2ο ανοιχτό αγώνα διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου. Συγχρόνως, θα γίνει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

* Διεξάγεται στο Άργος και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ο 1ος νυχτερινός αγώνας, 5 χλμ., το βράδυ του Σαββάτου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8 το βράδυ. Διοργανωτής είναι ο Δήμος, το Νομικό Πρόσωπο και άλλοι φορείς. Συνάμα, θα οργανωθεί και «λευκή νύχτα» απ’ τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, ενώ θα διεξαχθεί και συναυλία αγάπης (θα υπάρξει κουμπαράς για ιερό σκοπό).

* Η Τριπολιτσιώτισα, καθηγήτρια Πανεπιστημίου, κ. Ξένια Αργειτάκη, θα είναι υποψήφια για μία θέση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

* Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών στη Γ Εθνική, οΟίακας Ναυπλίου, θα παίξει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Γλαύκο. Η Καλαμάτα 80 θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ