ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Τατούλης: Αναβαθμίζουμε το προφίλ της Βόρειας Κυνουρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | | |
Τατούλης: Αναβαθμίζουμε το προφίλ της Βόρειας Κυνουρίας
«Στοχεύουμε στη δημιουργία αθλητικών υποδομών με τουριστική κατεύθυνση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή εγκαινίων του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Άστρους την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.

«Έχουμε λάβει μέριμνα για να μπορέσουμε όλους τους αθλητικούς χώρους να τους ανακαινίσουμε και να βοηθήσουμε τις αθλητικές μας υποδομές και αυτό γιατί με το σχέδιο και την εμπειρία μας έχουμε εξασφαλίσει αρκετές πιστώσεις. Είμαστε μάλιστα η πρώτη Περιφέρεια που το κάναμε αυτό» δήλωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι περιμένει τη μελέτη για το στέγαστρο του γηπέδου, όπως το ζήτησε ο Πρόεδρος του Πανθυρεατικού, όπως επίσης για τα δύο γήπεδα μπάσκετ και τένις.
«Θα ήθελα να πω στον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο ότι είμαστε έτοιμοι, αφού έρθει η έγκριση από το Υπουργείο Αθλητισμού, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ξηροπήγαδο, όπου όπως έχουμε ανακοινώσει μαζί με τον τοπικό Πρόεδρο, θα φτιάξουμε ένα γήπεδο 11Χ11, ένα γήπεδο μπάσκετ και δύο τένις» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης και αναφέρθηκε στη συζήτηση με τον πρόεδρο του Παραλίου Άστρους για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου και «έχουμε έτοιμο από τους μηχανικούς και τις υπηρεσίες μας ένα προσχέδιο για την αξιοποίηση αυτού του θαυμάσιου χώρου».

Παραμένει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Κορακοβουνίου, οι φωτισμοί στο γήπεδο της Μελιγούς και το γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας. 
«Στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας μικρά και μεγάλα έργα έχουν σαν στόχο να αλλάξουν το προφίλ της. Το λιμάνι του Άστρους, οι παρεμβάσεις στο δρόμο της Κουμπίλας, η νέα παρέμβαση που ετοιμάζουμε για την παράκαμψη των Δολιανών, η παράκαμψη και η δημιουργία του κόμβου στη διασταύρωση με Καστρί – Άγιο Πέτρο, ο νέος δρόμος που έχουμε εντάξει από Άγιο Πέτρο μέχρι Άστρος, με προϋπολογισμό 1,7 εκατομμύρια ευρώ, ο δρόμος από Άγιο Ανδρέα μέχρι Λεωνίδιο, με προϋπολογισμό 1,1 εκατομμύριο ευρώ, φανερώνει την αυστηρή προσήλωσή μας για τα έργα υποδομών» δήλωσε σχετικά ο κ. Τατούλης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι εκείνο που προάγει την επίτευξη των στόχων «είναι μόνο η προσήλωσή μας στο δημόσιο συμφέρον και γι’ αυτό θα ήθελα για άλλη μια φορά να τονίσω την ανάγκη της συνεννόησης και της συναίνεσης».

«Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης κ. Μποροβήλο, γιατί πλέον ο Αστέρας Τρίπολης αγκαλιάζει όλα τα αθλητικά σωματεία της Αρκαδίας, τα βοηθά όσο μπορεί περισσότερο και αυτό θα πρέπει ιδιαιτέρως να το αξιοποιήσουμε. Ευχαριστώ επίσης θερμά τον Πρόεδρο του Πανθυρεατικού κ. Τάσο Μίχο και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα» ανέφερε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Τον κ. Τατούλη τίμησε με τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος του Πανθυρεατικού κ. Μίχος για την συνεισφορά του στην υλοποίηση του έργου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ