ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. |
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας
Στα πλαίσια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του συλλόγου Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, την Τετάρτη18-10-2017 πραγματοποιήθηκε στη σχολική μονάδα, τρίωρο σεμινάριο Βασικής ΚΑΡΠΑ και χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από την Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια κ. Σταματοπούλου Μαρία, του τομέα Νοσηλευτικής του ΕΕΣ τμ. Άργους.

Με πρωτοβουλία της Σχολικής Νοσηλεύτριας κ. Μπόγρη Δαμασκηνής συνεχίζεται και αυτή τη σχολική χρονιά 2017-2018, η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα πρόληψης και παροχής Πρώτων Βοηθειών. Αρωγός στη δράση αυτή είναι ο ΕΕΣ τμ. Άργους, που αποδέχεται πάντα την πρόσκληση στη διοργάνωση των μαθημάτων στο χώρο της σχολικής μας μονάδας. Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος μαθημάτων με σκοπό την επανάληψη των αρχών των βασικών Πρώτων Βοηθειών.
Θεωρούμε σημαντική τη γνώση Πρώτων Βοηθειών και την πρόληψη σε θέματα αγωγής υγείας όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζεται σε σχολικές μονάδες και ιδιαίτερα της Ειδικής Αγωγής. 
Ο Διευθυντής κ. Ταραντίλης Σ.. και ο σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούμε θερμά την άμεση ανταπόκριση του ΕΕΣ τμ. Άργους στην πρόσκληση μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ