ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Διαμαρτύρεται η Ένωση Ερμιονίδας για τη διαιτησία Τζαμουτζαντώνη και για τα δυο παιχνίδια στη Μυτιλήνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Διαμαρτύρεται η Ένωση Ερμιονίδας για τη διαιτησία Τζαμουτζαντώνη και για τα δυο παιχνίδια στη Μυτιλήνη
  Έντονα παράπονα διατυπώνει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ένωση Ερμιονίδας για τη διαιτησία του Παντελή Τζαμουτζαντώνη στις δύο αναμετρήσεις που έδωσε στη Μυτιλήνη, με τον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, για τον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. 

Η ομάδα από την Αργολίδα την Κυριακή 2/10/2017 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε με 1-0 τον Αιολικό ενώ την Κυριακή 22/10/2017 για την 4η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα η Ερμιονίδα ανάρτησε στο διαδίκτυο και βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι φάσεις πέναλτι που ζήτησε, μία σε κάθε αγώνα, που δεν της δόθηκαν στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις που έγιναν στη γειτονική μας Λέσβο, όπου και τις δύο διηύθυνε ο διαιτητής που ανήκει στο δυναμικό της ΕΠΣ Χίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερμιονίδας αναφέρει:

«Πάγια θέση της ομάδας μας είναι να μην ασχολείται με τη διαιτησία. Δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε, και με αφορμή βέβαια τα δύο παιγνίδια στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, κάποια αξιοπερίεργα πράγματα.

Η ομάδα μας πέρσι σε είκοσι οκτώ αγώνες, αν και είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλό μας μετά την Παναχαϊκή με 40 τέρματα δεν κέρδισε ούτε ένα πέναλτι! Σύμπτωση;

Στα τέσσερα παιγνίδια του φετινού πρωταθλήματος έχουν σφυριχτεί δύο πέναλτι κατά της ομάδας μας από τον ίδιο διαιτητή στα δύο παιγνίδια της Μυτιλήνης. Παραθέτουμε δύο φάσεις σε βίντεο από αυτά τα παιγνίδια που αποδεικνύουν ότι η ομάδα μας σε 32 αγώνες δεν έχει κερδίσει κανένα πέναλτι, δεν είναι σύμπτωση! Κάποιοι λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Προς κάθε αρμόδιο και τη φίλαθλη κοινή γνώμη».

Η Ερμιονίδα συγκεκριμένα διαμαρτύρεται ότι στο παιχνίδι με τον Αιολικό είχε δώσει ο διαιτητής της ΕΠΣ Χίου, ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους και δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών σε ολοκάθαρο πέναλτι που είχε γίνει πάνω στον Τριμπόνια ενώ για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής «φωνάζει» ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής την αδίκησε στο 70’ όταν ο Τρέσα από κανονική θέση (όπως υποστηρίζει) πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ και στο 86ο λεπτό όταν ο Καραμήτος ανατρέπεται από τον Αχείμαστο και δεν καταλόγισε το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα της Ερμιονίδας.

Πηγή: alithia.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ