ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Όρθια με Τάσο Δουβίκα η Εθνική!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. |
Όρθια με Τάσσο Δουβίκα η Εθνική!
 Μπορεί οι πιτσιρικάδες του Γιάννη Γκούμα να βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, στο φιλικό με την Τσεχία, ωστόσο κατάφεραν να μείνουν… όρθιοι!


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρούσεκ στο 41’, ωστόσο ο Τάσος Δουβίκας “μίλησε” στο 82’ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, στο τελευταίο τεστ της Ελλάδας U19 πριν τα προκριματικά του EURO U19.

Κάπως έτσι, ο μικρός του Αστέρα Τρίπολης, που κατέγραψε τη δεύτερη συμμετοχή του με την Εθνική U19, επιβεβαίωσε τον ντόρο γύρω από το όνομά του και το έντονο φλερτ που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού.

Η σύνθεση της Ελλάδας

Στεργιάκης, Πετράκης (69’ Παπάζογλου), Δημητρίου (77’ Τζοβάρας), Πέιος (56’ Χατζηδίμπας), Ζήσης, Μελιόπουλος, Δημήτρουλας (77’ Παππάς), Δουβίκας, Γιούσης (56’ Ξενιτίδης), Εμμανουηλίδης (56’ Κωστανάσιος), Γαλούπης (69’ Μπαξεβάνος).

Πολύ κοντά στο… όνειρο του εξωτερικού παρουσιάζεται ο Τάσος Δουβίκας.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης (γεννηθείς 2 Αυγούστου 1999) έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και εκτιμάται πως ίσως και κατά τη διάρκεια της σεζόν να σφραγιστεί η πώλησή του!

Ένα σενάριο που αυτή τη στιγμή δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, δεδομένου πως ο πιτσιρικάς έχει… τσεκαριστεί πολλάκις από σκάουτερ, έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του και φαίνεται πως δεν θα αργήσει να έρθει η… επίσημη κρούση για τα μάτια του.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι ο Δουβίκας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες, οι οποίοι όχι μόνο δεν θα του φράξουν το δρόμο για το… όνειρο του εξωτερικού, αλλά τον βοηθούν κιόλας προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς του αρκετές ευκαιρίες φέτος προκειμένου να ξεδιπλώσει -όπως και κάνει- το ταλέντο του.

Ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και μέσα στον Γενάρη για τον 18χρονο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του, Γιάννης, αποχώρησε από τον πάγκο του Παναργειακού, επικαλούμενος “προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους”. Πιθανώς αυτή του η απόφαση να σχετίζεται και με την… επόμενη μέρα του κανακάρη του.

Τέλος, εφόσον όντως προχωρήσει η πώληση του Τάσου Δουβίκα σε ομάδα του εξωτερικού, μοιάζει δεδομένο πως ο Αστέρας Τρίπολης θα “τσεπώσει” κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ, δείγμα του ταλέντου του μικρού, αλλά και των απαιτήσεων της ελληνικής ομάδας που γνωρίζει τι… διαμάντι έχει στην κατοχή της και θα το παραχωρήσει στην “κατάλληλη” τιμή.

Πηγή: talentabout.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ