ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Δύο χρόνια χρειάστηκε για τη μεγάλη «κωλοτούμπα» ο συντονιστής του Σύριζα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. |
Κωνσταντίνα Νικολάκου: Δύο χρόνια χρειάστηκε για τη μεγάλη «κωλοτούμπα» ο συντονιστής του Σύριζα
 Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του συντονιστή της Ν.Ε. Αρκαδίας του Σύριζα, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Δύο χρόνια χρειάστηκαν για να κάνει τη μεγάλη του «κωλοτούμπα» ο συντονιστής του Σύριζα σ’ ότι αφορά το σχέδιό μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων και χαιρόμαστε που πλέον το αποδέχεται ως το μόνο έργο υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και αυτό που θα καθαρίσει την Πελοπόννησο από τη μαφία των σκουπιδιών.

Είναι αδιανόητο να θεωρεί ότι οι ιδεοληψίες του, η ευκαιριακή και δόλια μικροκομματική του συμπεριφορά και τα προσωπικά του στοιχεία με τις δεύτερες και τρίτες σκέψεις του, μπορούν να τεθούν υπεράνω της νομιμότητας, επιχειρώντας να επιρρίψει τις δικές του ευθύνες στον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή αρχή που διαρκώς δικαιώνονται από τις εξελίξεις.

Είναι επίσης θράσος να εγκαλεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου γιατί σε όλα τα στάδια του έργου έχει τηρήσει παραδειγματικά τη νομιμότητα, Ελληνική και Ευρωπαϊκή.

Του ξαναλέμε και οφείλει αυτή τη φορά να το παραδεχτεί δημόσια. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκλήρωσε ένα διεθνή διαγωνισμό υποδειγματικά, απ’ τον οποίο προέκυψε η σύμβαση του έργου. Η σύμβαση αυτή έχει εγκριθεί ως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα, έστω και ως απλός πολίτης, να προτρέπει δημόσια την Περιφέρεια να παραβιάσει αυτή την απόφαση;

Τι συμφώνησε η Κυβέρνηση με την ανάδοχο εταιρεία στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, χωρίς τη συμμετοχή της Περιφέρειας, είναι δικό τους ζήτημα. Η Περιφέρεια έχει την ευθύνη να υλοποιήσει αυτά ακριβώς που προβλέπει ο διεθνής διαγωνισμός, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το έργο δεν θα μπορέσει ποτέ να υλοποιηθεί και θα συνεχίσει το έργο της η μαύρη μαφία των σκουπιδιών.

Το ψέμα του είναι συνειδητό και απροκάλυπτο. Εκφράζει την πιο επικίνδυνη μορφή λαϊκισμού για να παραπληροφορήσει τους πολίτες, οι οποίοι όμως είναι προφανές ότι δεν παρασύρονται.

Του εφιστούμε την προσοχή ότι ως πολίτης και ως πολιτευτής δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα να συμπεριφέρεται κατ’ αυτό τον τρόπο.



Για το τι έχει συζητήσει ο Περιφερειάρχης με την Κυβέρνηση, ας ρωτήσει την Κυβέρνησή του».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ