ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Αργολίδα: Παραιτήθηκε ολόκληρο το Δ.Σ του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | |
Παραιτήθηκε ολόκληρο  το Δ.Σ του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου
 Ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του  ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου στην Αργολίδα  παραιτήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2017 για την μεταφορά του νερού του Αναβάλου στη δεξαμενή του Κουτσοποδίου.

Η ανακοίνωση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρει:

Πάγια θέση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ότι η μεταφορά του νερού στη δεξαμενή θα πρέπει να γίνει με ενέργειες του κράτους και στη συνέχεια το έργο να παραδοθεί επίσημα από την πολιτεία στον Τ.Ο.Ε.Β. Κουτσοποδίου για την διαχείρισή του.

Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό και για τον λόγο αυτό εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε στους χώρους των αντλιοστασίων αλλά και στον χώρο της δεξαμενής, μιας και οι χώροι αυτοί δεν ανήκουν στον Τ.Ο.Ε.Β .

Οποιαδήποτε ενέργεια παρέμβασης στους παραπάνω χώρους κατά την άποψή μας είναι παράνομη και πάγια θέση μας είναι ότι πάντα θα πρέπει να τηρείται η νομιμότητα.

Επειδή υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις ως προς τα παραπάνω θέματα, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε σε συμβιβασμούς, να παρακάμψουμε πράγματα και καταστάσεις, αλλά ούτε και να αντιπαρατεθούμε με τους συμπολίτες μας, πολύ δε περισσότερο να παίξουμε με το πολύ σοβαρό θέμα του νερού του Αναβάλου.

Οι δε ανώνυμες δηλώσεις στα μέσα και οι τυχόν αποδόσεις ευθυνών ουδόλως μας αγγίζουν.

Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια παραμείναμε θεματοφύλακες του Τ.Ο.Ε.Β., τον κρατήσαμε ενεργό και διαφυλάξαμε ως κόρη οφθαλμού τα οικονομικά του οργανισμού, τα οποία είναι κατατεθιμένα στην Τράπεζα Πειραιώς και αφορούν χρήματα μόνο για τα λειτουργικά έξοδα του Τ.Ο.Ε.Β. και όχι για έργα.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του Τ.Ο.Ε.Β. προσπαθήσαμε με ενέργειες και παρεμβάσεις το έργο “ΑΝΑΒΑΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ ” να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από πλευράς της πολιτείας.

Να θυμίσουμε γιατί δυστυχώς πολλοί έχουν κοντή μνήμη, ότι επί θητείας μας έγινε η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Αργολίδα για τον Ανάβαλο στο Κουτσοπόδι (κόμβος Μαλαχιά), καθώς και ότι υπήρξαν έντονες παρεμβάσεις και πιέσεις από πλευράς μας ώστε τα δύο δίκτυα να έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα για να εξυπηρετηθεί μεγαλύτερος αριθμός παραγωγών, και πολλά άλλα.

Στο μέλλον θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου με πλήρη αναδρομή στο παρελθόν καταγράφοντας όλες τις ενέργειες μας, αλλά και τις αρνητικές παρεμβάσεις που έχουν υπάρξει στην εξέλιξη αυτού του έργου.

Άποψή μας είναι ότι το έργο του Αναβάλου είναι έργο που θα πρέπει να εξυπηρετεί το σύνολο των μελών του Τ.Ο.Ε.Β. Κουτσοποδίου και όχι ολίγους, ότι θα πρέπει να τηρείται ο Νόμος και το καταστατικό και σαφέστατα ότι όλοι θα πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες, ίδια δικαιώματα και ίδιες υποχρεώσεις.

Αναγκαστήκαμε όμως να προβούμε στην συγκεκριμένη ενέργεια της παραίτησης , γιατί θέλουμε να παραμείνουμε πιστοί και σταθεροί στις θέσεις και στις απόψεις μας και να μην βάλλουμε το προσωπικό συμφέρον μπροστά από το ομαδικό.

Ευχόμαστε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει να εργαστεί με μοναδικό γνώμονα το καλό και συμφέρον των μελών του Τ.Ο.Ε.Β. ώστε ο οργανισμός να αποδειχθεί ένα πραγματικό εργαλείο .

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ