ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Αίτηση καταχώρησης για το «ΡΟΔΙ ΕΡΜΙΟΝΗΣ» ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. | |
Αίτηση καταχώρησης της ονομασίας «ΡΟΔΙ ΕΡΜΙΟΝΗΣ» ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ)
 Η ομάδα ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», με έδρα την Ερμιόνη του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, υπέβαλε αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «ΡΟΔΙ ΕΡΜΙΟΝΗΣ» στο Ενωσιακό μητρώο ΠΟΠ – ΠΓΕ ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ).

Η εν λόγω αίτηση αφού αξιολογήθηκε, δημοσιοποιείται δια της παρούσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της αρ. 261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 406Β), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. 

Κατά της ως άνω αίτησης καταχώρισης έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση μέχρι και την 04/12/2017 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική επικράτεια. 

Οι ενστάσεις συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος V της παραπάνω ΚΥΑ, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και υποβάλλονται στη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας, Βιολογικής Παραγωγής & Γεωγραφικών Ενδείξεων, Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ & άλλων Συστημάτων Ποιότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εντός της παραπάνω προθεσμίας. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αίτημα καταχώρισης της ονομασίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: http://www.minagric.gr/index.php/el/forfarmer-2/2012-02-02-07-52-07/enstaseis/5466-enstaseis-gia-proionta-pop-pge 

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, δύνανται να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που αφορούν το σχετικό φάκελο μετά από σχετική αίτησή τους. Παρακαλείται η ΠΑΣΕΓΕΣ και οι υπόλοιποι συλλογικοί φορείς στους οποίους αποστέλλεται το παρόν, να ενημερώσουν τα μέλη τους και οι Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής να γνωστοποιήσουν με κάθε πρόσφορο μέσο το παρόν έγγραφο, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ