ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ξεκινάει σήμερα το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο μπάσκετ - Φαβορί ο Οίακας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | |
Ξεκινάει σημερα το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο μπάσκετ - Φαβορί ο Οίακας Ναυπλίου
Το πρωτάθλημα τη Γ’ Εθνικής ξεκινά σήμερα (15/10), με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής στους δύο ομίλους του Νότου και του Βορρά. Ο πρώτος όμιλος του Νότου είναι δυνατός, μιας και σ’αυτόν συμμετέχουν αρκετές ισχυρές ομάδες με ποιοτικά ρόστερ. Η ομάδα που ξεχωρίζει δεν είναι άλλη από τον Οίακα Ναυπλίου.


Οι νεοφώτιστοι ενισχύθηκαν το καλοκαίρι με παίκτες από το πάνω ράφι. Ο Μιχάλης Πελεκάνοςείναι το αστέρι της ομάδας του Παύλου Νώντα, ο οποίος έχει στη διάθεση του ακόμα παίκτες, όπως ο Φρουσκλιάς, ο Γεωργιάδης, ο Ψάλτου, ο Ευστρατίου και ο Παπαντωνίου που έμεινε στον Οίακα. Η ομάδα του Ναυπλίου θα μπορούσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και στη Β’ Εθνική, στην οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η μεγάλη μάχη θα γίνει για τη δεύτερη θέση που χαρίζει την άνοδο στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, για την οποία θα παλέψουν αρκετές ομάδες.

Ο Κεραυνός Αιγίου, η Ακράτα κι η Ένωση Ιλίου έχουν χτιστεί για να πρωταγωνιστήσουν, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Εξαιρετικά ανταγωνιστικός θα παρουσιαστεί ο Γλαύκος του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Βασίλη Γιαννικόπουλου, η Αγία Παρασκευήτων Ροδοστόγλου, Πρίτσου και Κορρέ κι ο πάντα σταθερός Έσπερος ΑΟΠΑ.

Πολλές ζημιές αναμένεται να κάνουν ακόμα τα Μελίσσια του Νίκου Βούλγαρη και η Νέα Ιωνίατου Θοδωρή Σιούτη. Όσον αφορά τις πιο αδύναμες ομάδες του πρώτου ομίλου, αυτές μοιάζουν να είναι οι νεοφώτιστες Καλαμάτα 1980 και Ολυμπιάδα Άσσου-Λέχαιου 2004.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

-Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου – Καλαμάτα 1980 Μαραμής, Σκαλτσής (Τρίγκα)
-Ν. Ιωνίας 17.00 Ν. Ιωνία – Γλαύκος Ντάνος, Ροδίτης (Παπαδόπουλος Κ.)
-ΕΑ Πατρών 17.00 ΕΑ Πατρών – ΚΑΠ Ρίζος, Τσιμπούρης (Κωστής)
-Αιγίου 17.00 Κεραυνός Αιγίου – Ακράτα Χρηστίδης Ηλ., Γιακείμη (Θεοδοσόπουλος)
-Απόλλωνα 17.00 Απόλλων Σμύρνης – Έσπερος ΑΟΠΑ Φάκαρος, Μαγκαφάς (Ευστρατίου)
-Κ. Αχαϊας 17.00 Αχαγιά 82 – ΚΑΟ Μελισσίων Κοτσιμπός, Χουγιάζος (Μάρκου)
-Λεχαίου 17.00 Ολυμπιάδα Λ. – Ένωση Ιλίου Λεκατσάς, Καββαδάς (Ζάρκος)

Πηγή: ebasket.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ