ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Μαλτέζος: Συγχαρητήρια στα νέα στελέχη από την Πελοπόννησο που αναδείχθηκαν από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:03:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος: Συγχαρητήρια στα νέα στελέχη από την Πελοπόννησο που αναδείχθηκαν από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας
 Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα νέα στελέχη από την Πελοπόννησο τα οποία είναι και τα μόνα που έχουν αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία ανάδειξης στελεχών από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος και συγκεκριμένα στη Βασιλική Καλοδήμου από την Αργολίδα, στο Δημήτριο Λούμπα από την Κορινθία και Δημήτρη Αναστασόπουλο από την Καλαμάτα.

Η Βασιλική Καλοδήμου, διακεκριμένη επιστήμονας, μοριακή γενετίστρια, που γεννήθηκε το 1973 στο Ναύπλιο είναι η μόνη μέχρι σήμερα προερχόμενη από την Αργολίδα που επέτυχε στη διαδικασία επιλογής. Έχει σπουδάσει Μοριακή Γενετική και είναι Διευθύντρια στο τμήμα Κυτταρομετρίας Ροής-Έρευνας και Αναγεννητικής Ιατρικής του Νοσοκομείου ΙΑΣΩ στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Λούμπας γεννήθηκε το 1981 και ζει στην Κόρινθο. Εκπαιδευτικός, μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στις Δομές Υποδοχής παιδιών Μεταναστών (ΔΥΕΠ).

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας το 1975. Σπούδασε στη Νομικά στη Ρουμανία και έκανε διδακτορικό με αντικείμενο την ιατροδικαστική στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δικηγόρος από το 2001, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Ελλήνων Νομικών, της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας.

Με την ανάδειξη των 35 νέων στελεχών συμπληρώνεται αριθμός 100 συνολικά νέων στελεχών για να περάσουν στη δουλειά των γραμματειών, των τομέων και άλλων δομών της ΝΔ ανάλογα με το εμπειροτεχνικό τους υπόβαθρο και τα ενδιαφέροντά τους.

Εκτός από τα συγχαρητήριά μου θα ήθελα να εκφράσω και την ευχή να υπάρξουν και νέες επιτυχίες στο μέλλον και να αναδειχθούν και άλλα νέα και ελπιδοφόρα στελέχη της παράταξής μας.

Ο Πρόεδρος Π.Ο. Πελοποννήσου
Γιάννης Μαλτέζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ