ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ν. Ανδρουλάκης: Η δημαγωγία και το πελατειακό κράτος οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. |
Ν. Ανδρουλάκης: «Η δημαγωγία και το πελατειακό κράτος οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία»
Επισκέψεις, ομιλίες και συναντήσεις με δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε Λακωνία, Αρκαδία Αργολίδα και Κορινθία, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του το βράδυ του Σαββάτου, στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια όπου αφετηρία της είναι η δυνατότητα ενότητας των δυνάμεων της κεντροαριστεράς οι οποίες τα τελευταία χρόνια μετά τον πολιτικό σεισμό του 2012 έχουν κατακερματιστεί και έχουν απομειωθεί στην εκλογική τους επιρροή.

Η προσπάθεια που κάνουμε και εγώ θα κάνω το επόμενο διάστημα, είναι να εμφανίσουμε ένα λόγο, ένα πρόγραμμα, το οποίο αγγίζει τους μικρομεσαίους και κυρίως τους ανθρώπους οι οποίοι τα τελευταία χρόνια της κρίσης είδαν ότι ζωή τους να χειροτερεύει από τη μία μέρα στην άλλη.

Αυτοί οι άνθρωποι εύκολα εξαπατήθηκαν από τον κ. Τσιπρα και διάφορες άλλες δυνάμεις της δημαγωγίας.

Τώρα είναι η ευκαιρία και η πρόκληση για όλους εμάς μέσα από ένα ρεαλιστικό προοδευτικό λόγο, μέσα από μια αλλαγή γενιάς και ένα σύγχρονο ήθος να αγκαλιάσουμε αυτή τη λαϊκή βάση της παράταξης η οποία αποτελούσε για τη ραχοκοκαλιά μας για πάρα πολλές δεκαετίες.

Καταλαβαίνω ότι σε αυτή την προσπάθεια υπάρχουν και αδυναμίες, θα τις ξεπεράσουμε γιατί είμαστε αποφασισμένοι και είμαι αποφασισμένος ότι η προσπάθεια που κάνουμε δεν είναι μόνο για το καλό της παράταξης είναι πάνω από όλα για το καλό της χώρας και των νέων γενεών.

Γιατί πλέον δεν μπορούμε να μην βλέπουμε ότι χώρα μας δημογραφικά βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση.

Ότι νέοι άνθρωποι με πολλά εφόδια έχουν λιγοστές ευκαιρίες στον τόπο μας και πάρα πολλοί από αυτούς φεύγουν στο εξωτερικό και ότι η κοινωνική συνοχή μέσα από μία φθοροποιό στασιμότητα απειλείται.

Αρα η προσπάθεια είναι σημαντική και πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Επιτυχία μας θα είναι πριν τις εκλογές να υπάρχει μία άλλη επιλογή απέναντι σε αυτό που εκφράζει ο κ Μητσοτάκης, σε αυτό που εκφράζει ο κύριος Τσίπρας.

Τέλος θέλω να υπογραμμίσω ότι εκτιμώ όλους τους συνηποψηφίους μου, όλοι έχουν να προσφέρουν σε αυτή τη προσπάθεια.

Πιστεύω ότι μετά το αποτέλεσμα, με ενότητα Θα προχωρήσουμε στο ιδρυτικό μας συνέδριο για να φτιάξουμε ένα κόμμα θεσμό, ένα κόμμα το οποίο θα λειτουργεί με διαφάνεια στις αποφάσεις και στον τρόπο λήψης αποφάσεων στα οικονομικά του και το οποίο θα έχει σκοτώσει τις δύο γάγγραινες που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, τη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος, αυτά τα οποία ακόμα και σήμερα ο κ. Τσίπρας που είναι νέος άνθρωπος, συνεχίζει να εργαλειοποιεί σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος».

Πηγή: ert.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ