ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Μανιάτης προς Τσίπρα: Να κλείσει άμεσα η γ΄αξιολόγηση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 π.μ. | |
Μανιάτης προς Τσίπρα: Να κλείσει άμεσα η γ΄αξιολόγηση
Τον κίνδυνο η ελληνική κρίση να αποτελέσει μέρος της διελκυστίνδας μεταξύ των γερμανικών κομμάτων για σχηματισμό κυβέρνησης, επισημαίνει με δήλωση του ο Γ. Μανιάτης και καλεί τον Α.Τσίπρα να κλείσει άμεσα την γ΄αξιολόγηση.

«Κύριε Τσίπρα κλείστε άμεσα την τρίτη αξιολόγηση!

O εφησυχασμός και η ενασχόληση με θέματα καθημερινότητας είναι κακοί σύμβουλοι. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για την ανικανότητα και προχειρότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι εξελίξεις στη Γερμανία είναι ανησυχητικές. Η Ελλάδα δεν αποκλείεται να καταστεί όμηρος ενδοκυβερνητικών ισορροπιών στο Βερολίνο, τη στιγμή που φτάνουν τα πρώτα μηνύματα για ανάληψη κρίσιμων θέσεων από πολιτικούς που έχουν στην ατζέντα τους το Grexit. Ευθύνη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι να κλείσει άμεσα την τρίτη αξιολόγηση. Αρκετά πλήρωσε η χώρα τους τυχοδιωκτισμούς του εθνολαϊκισμού. Μια πιθανή επιστροφή στην αβεβαιότητα θα είναι η χαριστική βολή στην ημιθανή οικονομία της χώρας. Οι ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι τεράστιες κι αυτός ανίκανος να κάνει το καθήκον του».

Συνάντηση Μανιάτη με την ηγεσία του Πανεπιστήμιου Πειραιώς
Συνάντηση με τους συναδέλφους του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, τον υποψήφιο πρύτανη του Πανεπιστημίου καθηγητή, Άγγελο Κότιο και τον τ. Πρύτανη καθηγητή, Γιώργο Οικονόμου είχε ο Γ. Μανιάτης. Συζήτησαν τις προοπτικές ανάπτυξης του Ιδρύματος σε στενή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Διάλογος με τους πολίτες
Στην Αγ. Βαρβάρα απόψε η εκδήλωση ανοικτού διαλόγου Μανιάτη με προοδευτικούς πολίτες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου Προοδευτικού Κινήματος και την προοπτική της Προοδευτικής Παράταξης, αλλά και της χώρας συνολικά, με αιχμή το νέο παραγωγικό μοντέλο και τις νέες πηγές πλούτου.

Μανιάτης: ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πάνε «πακέτο» για την καρέκλα


Την κατηγορηματική άρνηση του στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ο Γ. Μανιάτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ερ. Ως αρχηγός του νέου φορέα θα ανοίγατε διάλογο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ εάν απομακρυνόταν από τους ΑΝΕΛ;

Απ. Η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, αν υποθέσουμε ότι στην αρχή είχε τακτικά χαρακτηριστικά, πλέον έχει καταλήξει στρατηγική, αμφίδρομα υπαρξιακή. Το διαπιστώνουμε καθημερινά στη Βουλή με τις ψηφοφορίες, αλλά και τις παρεμβάσεις των δύο αρχηγών, με τελευταία την κάλυψη που πρόσφερε ο κ. Τσίπρας στον κ. Καμμένο. Πρόκειται για σκληρά αδιαίρετο σύνολο, με μοναδική επιδίωξη τη διατήρηση της εξουσίας. Πρόκειται για μια εθνολαϊκιστική σύμπραξη, μοναδική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Για να το πω πιο αγοραία, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «πάνε πακέτο». Τα όποια ανοίγματα προς τον προοδευτικό χώρο από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν του πανικού στον οποίο έχει περιέλθει με τη συνεχή κατάρρευση δημοσκοπικά και κοινωνικά.

Την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου Μανιάτη για το πρόγραμμά του

Ο Γιάννης Μανιάτης θα παρουσιάσει τις θέσεις του για ένα σύγχρονο Σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα και τις Προγραμματικές του προτάσεις για ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, σε συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, ώρα 12.00, σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 3ος όροφος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ