ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Υπόθεση με χασισοφυτεία στην Αργολίδα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. | |
Υπόθεση με χασισοφυτεία στην Αργολίδα στο μικροσκόπιο της ΕΛ. ΑΣ. για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές για την ταυτότητα των δύο δραστών που δολοφόνησαν τον δικηγόρο, θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχει μπει το κινητό τηλέφωνο από το οποίο έγινε η κλήση στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης προκειμένου οι δραστες να κλείσουν το μοιραίο ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Μάλιστα, ψάχνουν μέσω ειδικού λογισμικού τις κλήσεις που έγιναν από και προς περίεργα τηλέφωνα τα επόμενα δέκα λεπτά από τη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου από την κεραία που καλύπτει τη Νεάπολη Εξαρχείων έτσι ώστε να χαρτογραφήσουν τους συνεργούς και το δρομολόγιο των δολοφόνων.

Το μεγάλο ερώτημα που καλούνται να λύσουν οι αρχές είναι για ποιον δούλευαν οι δύο αλλοδαποί, μέσω ποιού δικτύου στρατολογήθηκαν και τι συνέβη τα μοιραία λεπτά που έμειναν μόνοι τους στο γραφείο με τον Ζαφειροπουλο και οδήγησε τον έναν από αυτούς να σηκωθεί όρθιος, να βγάλει το όπλο και να πατήσει τη σκανδάλη.

«Ξεσκονίζουν» δικογραφίες

Ο φάκελος μιας δικογραφίας –πιθανόν της υπόθεσης Energa– που ζήτησαν να «διαβάσουν» οι δολοφόνοι του 52χρονου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου λίγο προτού ρίξουν τον μοιραίο πυροβολισμό αποτελεί βάση των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για να εξιχνιάσει την άγρια δολοφονία σύμφωνα με το in.gr.

Ο άτυχος δικηγόρος φέρεται να επιφυλάχθηκε για τη σχετική δικογραφία γιατί ήταν ογκώδης και «έπιανε όλη την ντουλάπα». Οι δράστες του εγκλήματος φέρεται να ήξεραν και άλλες δικαστικές έρευνες που χειριζόταν ο άτυχος δικηγόρος, ενώ φαίνεται να του έκλεισαν συνάντηση για να αναλάβει ανύπαρκτη υπόθεση συγγενούς τους που υποτίθεται ότι ήταν κρατούμενος για ληστεία.

Πλέον, τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν και περιφερειακές ή μικρότερης δημοσιότητας υποθέσεις που είχε χειρισθεί ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είχε ασχοληθεί προ μερικών μηνών με υπόθεση μεγάλων χασισοφυτειών που είχαν ανακαλυφθεί προ διετίας σε Φθιώτιδα και Αργολίδα και εκπροσωπούσε αλβανό διακινητή που καταδικάστηκε σε ισόβια.

Πηγή: parapolitika.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ