ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Δυο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. |
Δυο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ναυπλίου
 Δύο κρουαζιερόπλοια εδέσαν στο λιμάνι του Ναυπλίου το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017. Πρόκειται για το πλοίο Celestyal Nefeli με σημαία Μπαχάμες και έτος κατασκευής 1992 και το πλοίο Star Breeze με σημαία κι αυτό Μπαχάμες και έτος κατασκευής το 1989. 

Το Celestyal Nefeli, διαθέτει 400 άνετες καμπίνες, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 1,074 άτομα, με προσωπικό μπάνιο, κλιματιστικό, ραδιόφωνο, τηλεόραση και τουαλέτα. Χαλαρώστε στο Thalassa bar στο πάνω κατάστρωμα και απολαύστε μια δροσιστική, παγωμένη μπύρα παρακολουθώντας τα αστέρια να πέφτουν. Αν θέλετε να απολαύσετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ ή αυθεντικό Ελληνικό καφέ, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Selene bar, το Eros bar lounge ή το Muses lounge, ενώ στο Leda buffet και στο εστιατόριο Aegean μπορείτε να απολαύσετε πεντανόστιμα γεύματα. Το καζίνο του πλοίου σας περιμένει για δυνατές συγκινήσεις, ενώ για τους λάτρεις του shopping υπάρχει πάντα το κατάστημα Agora Duty Free.


Το Star Breeze (πρώην Seabourn Spirit ) είναι ένα γερμανικό κρουαζιερόπλοιο που ολοκληρώθηκε το 1989.  Το πολυτελές πλοιο ταξιδεύει μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής και ανήκει στην Windstar Cruises . Στις αρχές του 2005 αξιολογήθηκε από το Condé Nastτο ως καλύτερο μικρό κρουαζιερόπλοιο. Τον Απρίλιο του 2015, αναχώρησε από το στόλο της Seabourn και στις 6 Μαΐου 2015 ξανακερδήθηκε και τέθηκε σε υπηρεσία με τις κρουαζιέρες Windstar.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ