ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο Δημήτρης Λούμπας από το Άργος στους "Εκλεκτούς" του Προέδρου της Ν.Δ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | | |
Ο Δημήτρης Λούμπας από το Άργος στους "Εκλεκτούς" του Προέδρου της Ν.Δ
Όπως πληροφορηθήκαμε , στην Προχθεσινή συνάντηση Τρίτη 17/10/17 που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Νεας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο, ένας από τους "Εκλεκτούς" του Προέδρου της Ν.Δ Κυριακου Μητσοτάκη, είναι και ο αγαπητός σε όλους μας και Διακεκριμένος Καθηγητής Πληροφορικής και Παιδαγωγικής Λούμπας Δημήτρης.

Έλκει την καταγωγή του από το Άργος, από την γιαγιά του Λουκαΐτη Μαρία, απο τις παλαιότερες και γνωστότερες οικογένειες του Άργους.

Ο Κος. Λούμπας διδάσκει επι σειρά ετών σε Άργος , Ναύπλιο και Κρανίδι Ερμιονίδας στην Δευτεροβάθμια και Μετα Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπως και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην πόλη του Άργους τα μαθήματα Συμβουλευτικής και Νέων Τεχνολογιών ,επιμορφώνοντας παιδαγωγικά τις Νεότερες γενιές Δασκάλων και Καθηγητών.

Είναι ένας Νέος Επιστήμονας, Υψηλά Καταρτισμένος Τεχνοκράτης, με 2 Μεταπτυχιακούς τίτλους Σπουδών, αγαπητός και αποδεκτός από όλους τους πολιτικούς χώρους λόγω της επιστημονικής και κοινωνικής του δράσης και σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον, στα κοινά του Δήμου αλλά και του Νομού μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ