ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Με τον ισχυρό ΠΑΟΚ αγωνίζεται τη Δευτέρα, 30 του μήνα, ο Αστέρας Τρίπολης. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας και θα αρχίσει στις 7,30. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Καραντώνης απ’ την Ημαθία.


* Για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, ο Αστέρας Τρίπολης, κέρδισε με 2-1 την Πέμπτη το Κισσαμικό ΑΟΧ και θα παίξει την πρόκρισή του κόντρα στον Αχαρναικό. Ο Αστέρας έχει 3 βαθμούς και ο Αχαρναικός 0. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη 6 βαθμούς και έχει προκριθεί στην επόμενη φάση.

* Πρεμιέρα στη Φούτμπολ Λιγκ με την Σπάρτη να υποδέχεται την Κυριακή στην έδρα της τον ιστορικό και υπολογίσιμο Παναιγιάλειο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 μ.μ. Διαιτητής ο Μαρκαντωνάτος απ’ τον Πύργο.

* Δεύτερη ήττα για τη Σπάρτη στο Κύπελλο. Για τον 4ο όμιλο, έχασε με το βαρύ 6-1 απ’ την Κέρκυρα και έχει πλέον δύο ήττες σε δύο παιχνίδια. Μάλιστα, μετά το 6-1, ανακοινώθηκε και χρηματικό πρόστιμο για τους παίκτες. Το τελευταίο παιχνίδι της Σπάρτης για το Κύπελλο είναι με τον Ατρόμητο.

* Δεν έχουμε αγώνες Γ Εθνικής αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

* Στις 3,30 θα αρχίσει το Σάββατο το φιλικό του Παναργειακού με την Καλαμάτα στο δημοτικό στάδιο Άργους.

* Σε πρόσφατο φιλικό, η Καλαμάτα κέρδισε με 7-1 τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

* Κανονικά θα γίνουν το διήμερο τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της τοπικών ενώσεων.

* Με τον Θεδωρή Γκάτζιο συνεχίζει στον πάγκο ο Αστέρας Βλαχιώτη. Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Λακωνίας, γνωστοποίησε ότι θα αγωνίζεται το επόμενο χρονικό διάστημα στο γήπεδο των Μολάων. Σε συγκέντρωση φορέων, κατοίκων και παραγόντων της ομάδας, αποφασίστηκε όπως όλοι συνεισφέρουν στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας.

* Το «Λουτράκι Ραν», διεξάγεται την Κυριακή, 29 του μήνα. Πρόκειται για λαικό αγώνα δρόμου 10 χλμ. Θα γίνουν και αγώνες 3 και 1 χιλιομέτρου. Θα ξεκινήσουν στις 9,30 το πρωί. Αφετηρία και τερματισμός οι καταρράκτες, στο 1ο χλμ. του δρόμου Λουτρακίου-Περαχώρας. Διοργανωτής είναι ο Δήμος και το σωματείο Ποσειδώνας Λουτρακίου. Στηρίζει και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

* Ο «3ος Δρόμος Αθανάτων» (140 χλμ.), διεξάγεται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Ο αγώνας υπεραπόστασης θα έχει διάρκεια 24 ώρες. Περιλαμβάνει Τρίπολη, Σπάρτη, Μυστρά, Καλαμάτα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, μπροστά απ’ το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη, στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης. Ο τερματισμός θα γίνει στο άγαλμα των Ηρώων, στη μία το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Τον αγώνα στηρίζει η Περιφέρεια, οι Δήμοι των πόλεων, σωματεία και ο ΑΟ Καλαμάτας. Πρόκειται για αγώνα κριτήριο για το Σπάρταθλον.

* Έγινε η κλήρωση για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γ Εθνικής Γυναικών.Άρης Τρίπολης βρίσκεται στον 4ο όμιλο (Γύθειο, Αμαζόνες Κορίνθου, Πλατανίτι, Αργοναύτης Νέας Κίου). Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 14 Νοεμβρίου.

* Κλιμάκιο του μπάσκετ στην κατηγορία των παίδων θα προπονηθεί στην Τρίπολη, την Κυριακή, με στόχο την επιλογή παικτών για την στελέχωση της μεικτής ομάδας.

* Ρεπό είχε η ομάδα βόλει γυναικών της Κορίνθου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1. Το Σάββατο, 28 του μήνα, στις 6 μ.μ. η Κόρινθος θα φιλοξενήσει τους Μακεδόνες Αξιού.

* Έγινε η κλήρωση για τον β γύρο στο κύπελλο και στο χάντμπολ ανδρών. Ο Διομήδης Άργους κληρώθηκε να παίξει εκτός έδρας με τον Ζαφειράκη Νάουσας.

* Δεν έχει πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών αυτό το διήμερο, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

* Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής ανδρών, ο Οίακας Ναυπλίου θα φιλοξενήσει την Κυριακή στο Ναύπλιο, την ΚΑΠ, η Καλαμάτα 80 τον Γλαύκο, ενώ η Ολυμπιάδα Κορινθίας θα παίξει εκτός έδρας με την Αχαγιά.

* Συνεχίζεται το πρωτάθλημα ανδρών Α Κατηγορίας στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. θα παίξουν Απόλλωνας Τριπ.-Σπάρτη, Μεσσήνη-Σπαρτιατικός, Κρόνος-Πολύβιος, Ευκλής-Πελασγός, Καλαμάτα-Θουρία, ΣΔΥΤ-Άτλας.

* Για την Β Εθνική ανδρών στο μπάσκετ, η Κόρινθος θα παίξει την Κυριακή με τον Ζωγράφου εκτός έδρας.

* Για την Α2 των ανδρών στο μπάσκετ, ο Αρκαδικός θα παίξει εκτός έδρας, αύριο το απόγευμα, με τον Ερμή Αγιάς.

* Ο Πέλοπας Κιάτου, επέστρεψε στο γήπεδό του, αφού το χορτάρι είναι πλέον έτοιμο.

* Παράπονα για τη διαιτησία που είχε πρόσφατα στη Λέσβο κόντρα στον τοπικό Διαγόρα, εξέφρασε η Ερμιονίδα.

* Ανακοίνωση για τη διαιτησία με τον Αήττητο Σπάτων εξέδωσε και ο Παναργειακός που σύντομα θα ανακοινώσει ενισχύσεις στο ρόστερ του.

* Με τον Ολυμπιακό θα παίξει τη Δευτέρα ο Παμβοχαικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βόλει ανδρών. Μετά από χρόνια, η ΕΡΤ έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης και θα δείχνει φέτος παιχνίδια. Το παιχνίδι της Δευτέρας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

* Στην 4άδα του Λιγκ Καπ, προκρίθηκε πρόσφατα ο Παμβοχαικός. Η τελική φάση θα γίνει στη Σύρο.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ