ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών και του Προέδρου του Δ.Σ. στην αντιπολίτευση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | |
 Απάντηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών και του Προέδρου του Δ.Σ. στην αντιπολίτευση (βίντεο)
Δελτίο τύπου

Όταν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος πετυχαίνει τους στόχους προς όφελος των πολιτών η αντιπολίτευση προσπαθεί να το αποσιωπήσει με κατηγορίες

 Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης η οποία βάλλει εναντίον του προέδρου του ΔΣ κ. Κωνσταντίνου Μπέγκου και του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση προσπαθεί να δηλώσει την παρουσία της με ανούσιο και προπαγανδιστικό τρόπο έχοντας μοναδικό στόχο να αμαυρώσει την υπόληψη και το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής.

Όταν σε σημαίνοντα ζητήματα που αφορούσαν στο μέλλον και στην πρόοδο του Άργους και ολόκληρου του Δήμου ήταν απούσα δια της παρουσίας της (βλ. Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Άργους, Ολοκλήρωση Σχεδίου Πόλεως Νοτίου τμήματος, Ενδιάμεση Διαχείριση Απορριμμάτων, Κατασκευή Σχολείων Ινάχου & Κουτσοποδίου κλπ) έφτασε στο σημείο να κατηγορεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για αντιδημοκρατική συμπεριφορά όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος σε όλες τις συνεδριάσεις παραχωρεί περισσότερο χρόνο στις τοποθετήσεις της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης , δίνει τον λόγο ακόμα και όταν δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό και δεν προχωρά στην διαγραφή Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης οι οποίοι κατ΄εξακολούθηση απουσιάζουν από τα συμβούλια, όταν ο κανονισμός είναι σαφής και απαιτεί την διαγραφή τους μετά από τρεις αδικαιολόγητες απουσίες. 

Τώρα λοιπόν που η παρούσα δημοτική αρχή κατάφερε να μοιραστούν 400.000 ευρώ στους πολίτες μέσω της μείωσης των δημοτικών τελών η οποία επήλθε από την μεγάλη νίκη του Δημάρχου στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων (διασφαλίζοντας την χαμηλότερη τιμή 29,45ευρώ/τόνο ) αντί να πει μπράβο που ο αργειακός λαός κέρδισε, προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα. 

Η επιτυχία αυτή του Δημάρχου Άργους Μυκηνών προς μεγάλη τους λύπη δεν θα αμαυρωθεί, δεν θα μειωθεί γιατί ο πολίτης του Δήμου Άργους Μυκηνών βλέπει τα έργα του Δημάρχου Δ.Καμπόσου να γίνονται πράξη το ένα μετά το άλλο και δεν ακούει τα κούφια λόγια. Όπως τους χαρακτήρισε από βήματος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πρόκειται για «κοινούς συκοφάντες» όταν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου όπως ο κ. Μπέγκος που εμφορείται από δημοκρατικά αισθήματα προσπαθεί να στηρίξει την ανυπαρξία της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ