ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Καταγγελία Νέου Αχιλλέα Φιχτίων: ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. |
Καταγγελία Νέου Αχιλλέα Φιχτίων: ΑΙΣΧΟΣ και  ΝΤΡΟΠΗ
 Ενώ υπήρχε παραχωρητήριο στο γήπεδο της Προσύμνης για τον αγώνα Νέος Αχιλλέας Φιχτίων – Δαναοί από το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμός του Δήμου Αργους -Μυκηνών με αριθμό πρωτοκ. 715/27-10-17 και άδεια τέλεσης αγώνα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με αριθμό πρωτοκ 275213/63092 για το ίδιο γήπεδο για την Κυριακή 29-10-2017 και ώρα 12.00, κάποιοι θέλησαν να κρύψουν τα κλειδιά του γηπέδου ώστε να μην γίνει ο αγώνας και να υποστούμε ταλαιπωρία καθώς και τιμωρία (αν ο αγώνας δεν διεξάγετο) ως γηπεδούχοι, εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι και οι δύο ομάδες ανήκουμε στο Δήμο Αργους -Μυκηνών.

Μετά από εντολή (και προς τιμή του )του προέδρου του Νομικού Προσώπου του κ. Τζαβέλα σπάσαμε τα λουκέτα για να διεξαχθεί ο αγώνας και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση .
Μετά από αυτό το γεγονός αναρωτιόμαστε:

Ποιός υπονομεύει ποιόν; Ποιοί αναρμόδιοι παίρνουν τέτοιες αποφάσεις ; Πρέπει να καταλάβουν ότι τα γήπεδα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και ότι έχουν κατασκευαστεί με τα χρήματα του Ελληνικού λαού για να παίζουν όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις. Το ότι κατασκευάστηκε σε συγκεκριμένο χώρο χωριού δεν σημαίνει ότι παίζουν μόνο οι κάτοικοι που ζουν στο χωριό αυτό.
Επειδή ο Δήμος Άργους - Μυκηνών έχει τον μισό σχεδόν πληθυσμό του Νομού Αργολίδας και οι υπάρχοντες αγωνιστικοί χώροι δεν επαρκούν για να αγωνίζονται οι ομάδες του Δήμου μας, καλό θα είναι να δεί αυτό το πρόβλημα με μεγάλη προσοχή.
Ελπίζουμε ότι δεν θα δημιουργηθεί πάλι το ίδιο πρόβλημα στις επόμενες αγωνιστικές.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ