ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Περιοδεία μελών του ΚΚΕ στο στρατόπεδο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | | |
Περιοδεία μελών του ΚΚΕ στο στρατόπεδο Ναυπλίου
Στις 13 Οκτωβρίου 2017, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Αντωνίου Τάσο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, βρέθηκε έξω από το Στρατόπεδο Ναυπλίου, Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ), μέρα ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων.

Με την ανακοίνωση του ΚΚΕ στο χέρι κάλεσαν τους φαντάρους να υπηρετήσουν τη θητεία τους με το κεφάλι ψηλά, να μην «ψαρώσουν» και να διεκδικήσουν συλλογικά και ατομικά ό,τι δικαιούνται, τονίζοντας ότι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους δεν σταματά στις πύλες των στρατοπέδων. 

Επίσης συζήτησαν με τις οικογένειες και τους φίλους των φαντάρων για την πολύ δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται για τη λαϊκή οικογένεια έξω από τα στρατόπεδα και για τα παιδιά της μέσα σε αυτά.

Όπως σημειώνει και η ανακοίνωση:

«Το ΚΚΕ ήταν και είναι πάντα δίπλα στο φαντάρο και για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του και για τα δικαιώματά του. Με ανακοινώσεις, πιέσεις σε υπουργεία, με τροπολογίες και προτάσεις νόμου στη βουλή διεκδικεί καθημερινά:

· Αύξηση του μηνιαίου επιδόματος που να καλύπτει τις άμεσες ανάγκες των στρατεύσιμων.

· Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την υγειονομική κάλυψη σε όλες τις μονάδες.

· Να δίνονται όλα τα αναγκαία είδη ρουχισμού που να καλύπτουν όλη τη διάρκεια της θητείας.

· Να μην χρειάζεται να ξοδεύει ο στρατεύσιμος ούτε 1 ευρώ από το υστέρημα της οικογένειάς του για τις βασικές του ανάγκες.

· Δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

· Τιμές κόστους σε όλα τα προϊόντα στα στρατιωτικά κυλικεία, καντίνες και ΚΨΜ.

· Καμιά ιδιωτικοποίηση δομών και λειτουργιών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σήμερα το λαϊκό κίνημα και οι φαντάροι χρειάζεται να παλέψουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την εμπλοκή της Ελλάδας για τη μοιρασιά των αγορών, των πηγών ενέργειας και των αγωγών μεταφοράς τους. Τα παιδιά του ελληνικού λαού να μην γίνουν "κρέας για τα κανόνια" των ιμπεριαλιστών. Η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι αποκλειστικά η υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας και όχι η συμμετοχή στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών σε βάρος άλλων λαών.»

ΚΚΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ