ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της ΕΛ. ΑΣ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | |
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της ΕΛ. ΑΣ.
 Αντιπροσωπεία της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας , κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κων/νου Τσουβάλα , παρευρέθη στην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της ΕΛ. ΑΣ. και της μνήμης του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου , η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/10/2017 και ώρα 19:30 μ.μ., στην Εθνική Λυρική Σκηνή, – αίθουσα « Σταύρος Νιάρχος» , του ομώνυμου ‘’Κέντρου Πολιτισμού’’ στην Αθήνα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α. Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. 
Η εκδήλωση άνοιξε με την ανάγνωση της ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών. Ο κ. Αρχηγός εξήρε την προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα των γυναικών και των ανδρών του Σώματος, μέσα στο γνωστό σε όλους δυσμενές δημοσιονομικό περιβάλλον για την προστασία της Ζωής, της Σωματικής Ακεραιότητας, των Δημοκρατικών Ελευθεριών και των περιουσιακών δικαιωμάτων των πολιτών που ζουν στη χώρα, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες προς τις Διοικήσεις Δ/νσης Υγειονομικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, 401 Γ.Σ.Ν.Α. και Ν.Μ.Τ.Σ. για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στο Αστυνομικό Προσωπικό και απένειμε σε αυτές τιμητικές πλακέτες.

Ακολούθησε επίδοση μεταλλίων ανδραγαθίας από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας σε αστυνομικούς που διακρίθηκαν για έξοχες πράξεις ανδραγαθίας κατά το έτος 2017, ενώ η Υπηρεσία Μουσικής και η Χορωδία της ΕΛ.ΑΣ. παρουσίασαν μουσική εκδήλωση.
Το πρόγραμμα της τελετής έκλεισε με παράθεση μικρής δεξίωσης στο φουαγιέ του κτιρίου όπου παρουσιάστηκε και έκθεση ζωγραφικής με έργα αστυνομικών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος στελεχών της πολιτικής ζωής, της φυσικής ηγεσίας μας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων μας, καθώς και αντιπροσωπείες των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Η Ένωσή μας ευχαριστεί τον Αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ. για την τιμητική για εμάς πρόσκληση και εύχεται σε όλους με την ευκαιρία της εορτής του Προστάτη μας Αγίου χρόνια πολλά , με υγεία προσωπική και οικογενειακή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ        ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ