ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς της Αργολίδας βασισμένο στο υλικό Αγωγής Υγείας 'Boys and Girls Plus'

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | |
Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς της Αργολίδας βασισμένο στο υλικό Αγωγής Υγείας 'Boys and Girls Plus'
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο υποστήριξης των Εκπαιδευτικών, υλοποιεί διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, βασισμένο στο υλικό «Boys and Girls Plus». 

Το πρόγραμμα έχει στόχο την πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και την ανάπτυξη υγιών στάσεων και συμπεριφορών των νέων. Απευθύνεται στην πληθυσμιακή ομάδα των εφήβων, ηλικίας από 13-19 ετών. Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής έχει εγκρίνει την υλοποίηση του στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Σεμινάριο υλοποιείται σε συνεργασία με το ' Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «Ελπίδα Ζωής»'. Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 8 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, στην οδό Κοφινιώτου 20 στο Άργος. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι: 

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5μ.μ.- 9μ.μ. και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5μ.μ.- 9μ.μ.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί στο πρόγραμμα επιμορφώνονται με κατάλληλες δεξιότητες μέσω καινοτόμων διαδικτυακών και έντυπων εργαλείων με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για τις αρνητικές συνέπειες των συμπεριφορών υψηλού κινδύνου και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Ιστoλόγιο του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας (http://blogs.sch.gr/grsddarg/)

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Ιωάννης Γιατράκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ