ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

SPECIAL OLYMPICS: Πέντε μετάλλια και 4 διακρίσεις στο Ναύπλιο η αποστολή της Κέρκυρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:19:00 μ.μ. |
SPECIAL OLYMPICS: Πέντε μετάλλια και 4 διακρίσεις στο Ναύπλιο η αποστολή της Κέρκυρας
 Με πέντε μετάλλια και 4 διακρίσεις επέστρεψε στην Κέρκυρα η Special αποστολή, που πήρε μέρος από 10-12 Οκτωβρίου στους Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics «Ναύπλιο 2017».

Στη διοργάνωση, που έγινε υπο την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 (EWoS) της ΓΓΑ πήραν μέρος 150 αθλητές των Special Olympics Hellas απ’ όλη την Ελλάδα. Η αποστολή του προγράμματος Special Olympics Ν. Κέρκυρας αποτελούνταν από έξι αθλητές, που συνοδευόνταν την προπονήτριά τους Κουρκούλου Ειρήνη και τον υπεύθυνο του Προγράμματος Σουέρεφ Βικέντιο. Ενώ, μεγάλο μέρος των εξόδων κίνησης και συμμετοχής της special ομάδας στο Ναύπλιο ανέλαβε το Messonghi Beach.

Οι Kερκυραϊκές επιτυχίες

Οι special Κερκυραίοι κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο με το Ναπολέοντα Μακρήστα 5χλμ. Ο ίδιος αθλητής κατέλαβε και την 4η θέση στη διαδρομή 1χλμ. Αργυρό μετάλλιο στα 5 χλμ κατέκτησε ο Παξινός Ντίνος Αρβανιτάκης στον αγώνα 5χλμ, ενώ ο ίδιος ήρθε 4ος και στο 1 χλμ. Ασημένια αναδείχτηκε και η Ιωάννα –Ειρήνη Αργυροκαστρίτη. Χάλκινα μετάλλια πήραν οι Δημήτριος Άνθηςστα 5 χλμ και ο Βασίλης Μεσσημέρηςστο 1χλμ. Ενώ, οι ίδιοι αθλητές κατέλαβαν 6ες θέσεις, ο μεν Άνθης στο 1χλμ, ο δε Μεσσημέρης στα 5χλμ. Τέλος την 5η θέση στον αγώνα του 1 χιλιομέτρου κατέλαβε ο Σπύρος Σγούρος.
Παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα με τους Αγώνες πραγματοποιήθηκαν και μη αθλητικά προγράμματα όπως το 2ο Special Olympics Hellas Family Health Forum το οποίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Τριανόν», αλλά και η επίδειξη του Προγράμματος «Νεαροί Αθλητές» των Special Olympics Hellas, που έγινε το μεσημέρι της ίδια μέρας στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Τέλος η κερκυραϊκή αποστολή επισκέφτηκε το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και το Παλαμήδι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ