ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησαν στο Ναύπλιο οι εκδηλώσεις για τους αγώνες ποδηλασίας Special Olympics (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. |
Ξεκίνησαν στο Ναύπλιο οι εκδηλώσεις για τους αγώνες ποδηλασίας Special Olympics (βίντεο)
 Τα Special Olympics Ελλάς σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, διοργανώνουν αγώνες Ποδηλασίας με την ονομασία Special Olympics «Ναύπλιο 2017», ενώ το διήμερο 10-12 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί και παράλληλες εκδηλώσεις.
Στους αγώνες παίρνουν μέρος περισσότεροι από 150 αθλητές των Special Olympics Hellas από όλη την Ελλάδα, καθώς και αθλητές από Ειδικά Σχολεία στην Αργολίδα και από Φορείς Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Αττικής και της Δυτικής Ελλάδας.
Οι Αγώνες έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 και θα πραγματοποιηθούν 10 -12 Οκτωβρίου 2017.
Οι Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics «Ναύπλιο 2017 έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 (EWoS) #BEACTIVE του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού .
Η Τελετή έναρξης των αγώνων έγινε την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί των επισήμων, έπαρση των σημαιών, του Δήμου Ναυπλιέων των Special Olympics και της Ελληνικής, εκφωνήθηκε ο όρκος των αθλητών, ενώ η εναρκτήρια εκδήλωση έκλεισε με χορούς από το Πολιτιστικό Σωματείο "Ο Μοριάς" .

Στην τελετή έναρξης το παρών τους έδωσαν ο πρόεδρος των Special Olympics Κοδέλλας Διονύσιος ο οποίος κήρυξε και έναρξη των αγώνων, ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας Πριστούρης Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ,η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γεώργιος Γκιώνης,η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, η επιτετραμμένη τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, η υπεύθυνη των σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ