ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Άτυχος ο Ερμής 2-2 με την Θύελλα Ραφήνας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | |
Άτυχος ο Ερμής 2-2 με την Θύελλα Ραφήνας (βίντεο)
Η ομάδα του Ερμή δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με πλασέ του Μπουτάκη ,αφού περάσε και τον Παλιγγίνη.Στη συνέχεια του παιχιδιού ο Ερμής ανέβασε την αποδοσή του έχασε αρκετές ευκαιρίες και ισοφάρισε με τον Μπιτζή στο 36 λεπτό ,από ασίστ του Καραγκούνη,έτσι το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες.Ο Ερμής ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ,κατάφερε γύρισε το σκορ υπέρ του ,αφού έχανε από το 16 λεπτό με γκολ του Μπουτάκη ,αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95΄) απο τον Χαρακτίδη.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής μπήκε ακόμα πιο δυνατά ,ήταν η ομάδα που έδειχνε οτί θέλει πιο πολύ να πετύχει το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο στην Γ΄ Εθνική.Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ 1-2 με κεφαλιά του Καραγκούνη ,απο ασίστ του Μπιτζή .Είχε δοκάρι με σουτ του Μπιτζή ,χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-3 και να καθαρίσει το παιχνίδι .Έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και κόντρα στη ροή του αγώνα ,με φάουλ του Χαρακτίδη ήρθε η ισοφάριση για την Θύελλα.
Σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση στον Ερμή ,ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού,κάτι που ανέφερε και ο αντίπαλος προπονητής κ. Ηλιόπουλος Στ. στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα .O προπονητής μας Γ.Διαμαντής από την πλευρά του εξέφρασε την θλίψη του για το το τελικό αποτέλεσμα και την στεναχώρια του για το 4ο γκολ που δέχεται η ομάδα του Ερμή στις καθυστερήσεις των αγώνων της.Ο Ερμής έχασε μεγάλη ευκαιρία,σε ένα μικρό πρωτάθλημα έντεκα ομάδων, να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία ,βγάζοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια ,ένα στην έδρα του και έχοντας κάνει και το ρεπό του.

Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας για την φιλοξενία.

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Μέγας (65' Καραπάνος), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης (44' κίτρινη), Χαρακτίδης (82' κίτρινη), Ντόσκας (84΄κίτρινη - 87' Μουσαζάντε), Μπότης (80' Παπατσαράκης), Σενε, Μπουντάκης Κ. (75' Μπουντάκης Χ.)

Ερμής Κιβερίου (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σάκουλης, Χατζόπουλος, Λαζάρου (82' κίτρινη), Παπαϊωάννου (90+ κίτρινη), Αγγελόπουλος (76' κίτρινη), Γκάτσης (60΄Κουτσοδήμος), Μπιτζής, Καραγκούνης (86' Σελλής), Μουσταφά

φώτο από το site www. rpn.gr


Τα βίντεο από το  iRafina gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ