ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

6 μετάλλια για τον Α.Ο. Μέρμπακα στους Αγώνες Τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | | | |
Την Κυριακή στις 19 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας πραγματοποιήθηκε Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας όλων των κατηγοριών, ο οποίος ήταν μια συνδιοργάνωση του δήμου Ναυπλιέων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και του τοπικού συλλόγου Α.Ο.Μέρμπακα. 

Έλαβαν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το υψηλό επίπεδο οργάνωσης, την φιλοξενία και γενικότερα τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, κάτι που βέβαια είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια στην οικογένεια της τοξοβολίας, καθώς ο Α.Ο.Μέρμπακα αξιοποιώντας την εμπειρία και τις υποδομές του, προσφέρει την δυνατότητα διοργάνωσης Πανελληνίων Αγώνων υψηλού επιπέδου. 
Οι αθλητές με τις οικογένειες και τους συνοδούς τους εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό της Κυριακής και το μεσημέρι μετά το τέλος των αγώνων επισκέφθηκαν την πόλη του Ναυπλίου. 
Ο απολογισμός του Α.Ο.Μέρμπακα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός, αφού τα 6 μετάλλια που κατέκτησαν συνολικά οι τοξοβόλοι της ομάδας είναι σημαντικός αριθμός και αποδεικνύει την ανοδική αγωνιστική πορεία αλλά και την σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.
Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του Α.Ο.Μέρμπακα: 
1. Χρυσό μετάλλιο, Καλύβας Νικόλαος, Ολυμπιακό Τόξο - Κατηγορία Παίδων 
2. Χρυσό μετάλλιο, Κακαράντζα Αλεξάνδρα, Ολυμπιακό Τόξο - Κατηγορία Πανκορασίδων Β' 
3. Αργυρό μετάλλιο, Καλογερόπουλος Σπυρίδων, Ολυμπιακό Τόξο - Κατηγορία Παμπαίδων
4. Αργυρό μετάλλιο, Σιατερλής Νικόλαος, Ολυμπιακό Τόξο - Κατηγορία Παίδων 
5. Αργυρό μετάλλιο, Πίκου Μαρίνα, Ολυμπιακό Τόξο - Κατηγορία Γυναικών Β' 
6. Χάλκινο μετάλλιο, Χωρίκης Πέτρος, Ολυμπιακό Τόξο - Κατηγορία Παμπαίδων Β' 

Στις υπόλοιπες κατηγορίες είχαμε:

Ολυμπιακό τόξο, κατηγορία Ανδρών Α': Καψούρος Γεώργιος - 14η θέση Χατζηνικολάου Σάββας - 19η θέση Ολυμπιακό τόξο, κατηγορία Ανδρών Β': Τσακμάκης Τριαντάφυλλος - 13η θέση Κακαράντζας Αθανάσιος - 16η θέση Κούτρας Χρήστος - 18η θέση Ολυμπιακό τόξο, κατηγορία 

Παμπαίδων:
Κούτρας Δημήτριος - 4η θέση 

Τους αγώνες παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος τον οποίο ευχαριστουμε θερμά για την άοκνη και αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες μας. 
Ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της Ομοσπονδίας, όπου εξήρε τις προσπάθειες του τοπικού συλλόγου και τόνισε ότι ο δήμος δεν στοχεύει μόνο στην προσέλκυση και φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Στοχεύει και στη βελτίωση των υποδομών, στη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Ραντεβού το Σάββατο 25-11-2017 στο Κλειστό γυμναστήριο της Αγ. Τριάδας για κάτι πρωτόγνωρο, μοναδικό και πρωτοποριακό στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.!! Αγώνας τοξοβολίας με παραδοσιακά τόξα.!! Σας περιμένουμε όλους. Είσοδος ελεύθερη.

Από το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ