ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών συμμετείχε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. | |
Στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών συμμετείχε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη"
Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη"  συμμετείχε στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών.

Η συμμετοχή μας δε περιορίστηκε στην παρουσία των εκπροσώπων του Δ.Σ., αφού ο σύλλογος μας επιλέχθηκε, μεταξύ άλλων, να έχει ενεργό ρόλο στο συνέδριο, παρουσιάζοντας στην ενότητα: "Καλές πρακτικές για τους ασθενείς", το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών φροντιστών ασθενών, το οποίο υλοποιήθηκε το 2012-2015. 
Η παρουσίαση έγινε από την κα  Ελισάβετ Γεωργίου συντονίστρια του προγράμματος καθ' όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του στο σύλλογό μας, για παραδειγματισμό και άλλων συλλόγων ασθενών. Συνολικά παρουσιάστηκαν 10 καλές πρακτικές και αξίζει να αναφερθεί πως η πρότασή μας εγκρίθηκε κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης. 

Ειπώθηκαν πολλά πάνω στο χώρο της Υγείας και της προσβασιμότητας του φαρμάκου, καθώς και της αντιμετώπισης της περίθαλψης των ασθενών από πλευράς της Πολιτείας.
Λόγια στολισμένα με πολλά ΘΑ από πλευράς της Πολιτείας. Λόγια προσεγμένα από πλευράς εκπροσώπων που υπηρετούν το φάρμακο και λόγια πολλά από την πλευρά των ασθενών που είναι πάντα ο αδύναμος κρίκος στο χώρο της Υγείας.

Προέκυψαν πολλά σπουδαία συμπεράσματα πάνω στη Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, στα ειδικά θέματα του Ε.Σ.Υ. εκτός Αθηνών, στην πρόσβαση των ασθενών στο φάρμακο και τις θεραπείες.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο κα Μάρω Γέμελα, την αντιπρόεδρο κα Ελένη Ηλιάδη, την ταμία κα Peni Kozioti και το μέλος κα Καίτη Μητρόπαπα.
Ο σύλλογός μας έδωσε και πάλι, δυναμικά το "παρών" στο Πανελλήνιο συνέδριο ασθενών, συνεχίζοντας τον πολυετή αγώνα του για τα δικαιώματα των ασθενών του Νομού μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ