ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση Δημάρχων αδελφοποιημένων πόλεων στα πλαίσια της 7ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:51:00 μ.μ. | | |
Συνάντηση Δημάρχων αδελφοποιημένων πόλεων στα πλαίσια της 7ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης
 Τελευταία ημέρα σήμερα στην 7η Ελληνογερμανική Συνέλευση και στα πλαίσια αυτής η συνάντηση αδελφοποιημένων πόλεων , όπως αυτή του Ναυπλίου με το Οttobrun.

Παρουσίαση πρακτικών σε διάφορα θέματα και συζητήσεις για συγκεκριμένα προβλήματα ώστε και οι δύο πλευρές να μπορέσουν να συμβάλλουν στην επίλυσης τους.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Thomas Loderer μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Φυσικά σήμερα ήταν μια ευκαιρία ακόμα για συζήτηση με το φίλο και συνάδελφο δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης .

Πολλά από τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν εμάς , στη Γερμανία τα έχουν λύσει εδώ και δεκαετίες αλλά το νομικό πλαίσιο στο οποίο κινούνται είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο προγραμματισμός των επαφών των δύο δήμων για το 2018 αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί την επόμενη χρονιά ολοκληρώνονται 4 δεκαετίες αδελφοποίησης.

Τέθηκαν σήμερα νέοι στόχοι για επίτευξη μέσα από αυτή την αδελφοποίηση , οι οποίοι είναι σίγουρο ότι μας έδωσαν δουλειά , αλλά και ελπίδα συγχρόνως για εξέλιξη και πρόοδο σε πολλούς τομείς του δήμου μας.

Είναι πολύ ευχάριστο να ακούς κάθε ομιλητή σε κάθε παρουσίαση ή εισήγηση να ευχαριστεί το Δήμο Ναυπλιέων και το Ναύπλιο για τη διοργάνωση του 2016 και να νοσταλγούν όλοι εκείνες τις ημέρες."



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ