ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Κορωνίς Κοιλάδας: Πρωτιά στην A1 Αργολίδας «αγκαζέ» με την ΑΕ Λέρνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | |
Κορωνίς Κοιλάδας: Πρωτιά στην A1 Αργολίδας «αγκαζέ» με την ΑΕ Λέρνας
 Με την ολοκλήρωση των αγώνων της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Αργολίδας η Κορωνίδα Κοιλάδας του Κώστα Κλάδη και η Ένωση Λέρνας ισοβαθμούν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και όλα δείχνουν θα αποτελέσουν τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική!

Από κει και πέρα, ο καλαματιανός τεχνικός της Κοιλάδας Κώστας Κλάδης που συνηθίζει πάντα να κρατάει χαμηλούς τόνους σε οιονδήποτε κατηγορία εργάζεται, μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ασκληπιό (0-3 χατ-τρικ πέτυχε ο νεοαποκτηθέντας Σχοινάς), ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα το συντομότερο και να αυτοσυγκεντρωθούν στο προσεχές παιχνίδι στις 11/11 με το συγκρότημα των Σπετσών ώστε να παραμείνουν στην κορυφή τα βαθμολογίας.

Τέλος, στη συνάντηση με τον Ασκληπιό η Κορωνίδα Κοιλάδας με το χατ-τρικ του Σχοινά όπως προαναφέραμε, είχε εύκολο έργο, ενώ σε κανένα σημείο του ματς δεν ανησύχησε, πέτυχε νωρίς το 1-0, κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Στο 5’ ο Σχοινάς έπιασε το σουτ, ο Καλυβόπουλος απέκρουσε και ο Οψιμούλης με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 14’ διαγώνιο σουτ του Λαλιώτη, η μπάλα κτύπησε σε σώμα αντιπάλου και έφυγε κόρνερ.
Στο 25’ ο Νάτσης έβγαλε στον Μέγα, αυτός σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 27’ σουτ του Νάτση απέκρουσε ο Καλυβόπουλος, την απόκρουση πήρε ο Οψιμούλης, αλλά σουταρε άουτ.

Στο 32’ κάθετη μπαλιά του Νάτση προς τον Γιαννακόπουλο, ο Καλυβόπουλος έπεσε σωστά στη γωνία του κι απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 44’ διαγώνιο σουτ του Σχοινά, σχεδόν από το “γ” απέκρουσε ο Καλυβόπουλος.
Στο 60’ παράλληλη μπαλιά του Γιαννακόπουλου, ο Καλυβόπουλος δεν μπόρεσε να σταματήσει τη μπάλα και με πλασέ ο Σχοινάς πέτυχε το 0-2.

Στο 73’ παράλληλη μπαλιά του Κούκλα, ο Σχοινάς από το δεύτερο δοκάρι, με πλασέ πέτυχε και το 0-3.

Στο 76’ γυριστό σουτ του Καπετανκωνσταντή, η μπάλα βρήκε το σώμα του Στεργίου κι έφυγε κόρνερ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος, Λαλιώτης, Ελευθεράκος, Ζαφείτης (54’ Μπινιάρης), Γεώργας Δ.- Καραμπέτσος, Ρέκκας (77’ Σέρφας), Μάντζαρης, Μπαβέλας, Καπετανκωνσταντής, Υφαντής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Κ. Κλάδης): Αλευράς (80’ Μαμουτάι), Κούκλα (76’ Τσούνης), Α.Οψιμούλης (67’ Μπούκουρης), Κουτσαύτης, Στεργίου- Μέγας, Γιαννακόπουλος, Τσίτσης, Σχοινάς, Νάτσης (σ.σ. MVP του αγώνα), Αποστόλου και στο (53’ Μπάζος).

Πηγή: sportstonoto.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ