ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Το θέμα της πρότασης Κωστούρου για το Μουσικό Σχολείο συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 μ.μ. | |
Το θέμα της πρότασης Κωστούρου για το Μουσικό Σχολείο συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (βίντεο)
Εκτενή αναφορά έγινε στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου στο Ναύπλιο το απόγευμα της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου για την πρόταση που έκανε και την σύσκεψη που συγκάλεσε την προηγούμενη βδομάδα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την ανέγερση Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στον χώρο του οικοπέδου που κατέχουν εξ αδιαιρέτου οι Δήμοι Αργους Μυκηνών, Ναυπλιέων και η Περιφέρεια στην περιοχή της Δαλαμανάρας.

Ο κ. Κωστούρος απηύθυνε ερώτηση στον κ. Γραμματικόπουλο για την "καταγγελία" που δημοσιοποίησε, πως ο Δήμαρχος απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ. Γραμματικόπουλος υποστήριξε πως έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και ύστερα να δημοσιοποιηθεί η προταση για ανέγερση Μουσικού Σχολείου στην Δαλαμανάρα καθώς εμπεριέχεται και οικονομικό κόστος.
Υπήρξε μικροένταση μεταξύ του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μπούκουρη και του κ Μπάμπη Αντωνιάδη για την διαδικασία της συζήτησης όπου λύθηκε μετά από παρεμβαση του Δημάρχου.
Ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν λάθος και σκοπό είχε μόνο τον εντυπωσιασμό ενώ υποστήριξε πως έπρεπε πρώτα να υπάρξει συνεννόηση για την πρόθεση αυτή με τον Δήμο Άργους Μυκηνών.
Ο κ. Δρούγκας αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην πρόταση καθώς όπως είπε γνωρίζει την κατάσταση στο Μουσικό Σχολείο της Προσύμνης και πως μια τέτοια εξελιξη θα ήταν πολύ θετική για όλη την Αργολίδα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στην δευτερολογία του υπεραμύνθηκε της πρότασης του και ανέφερε πως στην συσκεψη είχαν προσκληθεί άπαντες που εμπλέκονται στο θέμα και πως αν πρώτα δεν διερευνούσε τις προθέσεις των εμπλεκομένων δεν μπορούσε να φέρει στο Δημοτικό συμβουλιο την πρόταση, ενώ επανέλαβε πως μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο για μια τέτοια απόφαση κάτι που ανέφερε και στην συγκεκριμένη σύσκεψη.

Δείτε παρακάτω όλη την συζήτηση για το θέμα σε βίντεο: 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ