ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Επτά νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι στην Μάνδρα από τις πλημμύρες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | |
Επτά νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι στην Μάνδρα από τις πλημμύρες (βίντεο)
Σε έναν πραγματικό εφιάλτη εξελίσσεται ο απολογισμός σε ανθρώπινες ζωές από την φονική κακοκαιρία που έπληξε την δυτική Αττική και συγκεκριμένα σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νεα Πέραμο.


Σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά νεκρούς μέχρι στιγμής, ενω υπάρχουν και αγνοοούμενα άτομα που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι διασώστες έχουν ενημερωθεί για δυο αγνοούμενους σε δύσκολο σημείο και εκτιμάται ότι είναι ήδη νεκροί.

Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι ο 5ος νεκρός είναι μια γυναίκα σε εξωτερικό χώρο στην οδό Αίαντος στην Μάνδρα. Η γυναίκα ηλικίας 90 ετών βρέθηκε πάνω σε κάγκελα την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από τα ορμητικά νερά.
Ο τέταρτος νεκρός είναι άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο επιχείρησης στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θηβών στην Μάνδρα.

Άλλος ένας άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών, βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

Επίσης, νεκρή είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών που πνίγηκε μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα και άλλος ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα 88 ετών το σπίτι του οποίου πλημμύρισε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγεί έγκαιρα από το σπίτι όπως τα άλλα μέλη της οικογένειάς του και έχασε την ζωή του.

Και η 82χρονη γυναίκα που έχασε την ζωή της εγκλωβίστηκε στο σπίτι. Ο όγκος του νερού ήταν τεράστιος. Τα φερτά υλικά φαίνεται έφραξαν την έξοδο και δυστυχώς η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τη γυναίκα, κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο, φαίνεται ωστόσο ότι η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι εικόνες που έρχονται συνεχώς από τα σημεία που έπληξε η κακοκαιρία αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής.

Πηγή: newsit.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ